خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس از مذاکرات عمان

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 23 فروردین 1404 - 23:53
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس از برگزاری مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا به میزبانی سلطان نشین عمان استقبال کرد.
مذاكرات،عمان،منطقه،ميزباني،ثبات،امنيت،همكاري

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، جاسم البدیوی در بیانیه ای گفت میزبانی سلطان نشین عمان از این مذاکرات از طریق رویکرد خردمندانه آن در تقویت زبان گفتگو و پایه ریزی پل های تفاهم میان کشورها و تمایل دائم و مستمر آن به حمایت از تقویت امنیت و ثبات منطقه صورت گرفته است.
البدیوی گفت کشورهای عضو شورای همکاری همواره تلاش می کنند از طریق روابط نزدیک و مستحکم خود با کشورها، به راه حل های مسالمت آمیز برای نزاعات دست یافته و ابتکارعملهایی در راستای منافع ملتهای منطقه و جهان ارائه کنند و تمام تلاشهای خود را برای پیشبرد ثبات و صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی به کار گیرند.
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس افزود که امیدوار است که این مذاکرات سازنده منجر به نتایج بسیار خوبی شود که به گشودن چشم اندازهای جدید همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در راستای خدمت به امنیت و ثبات منطقه کمک کند.
اولین دور مذاکرات غیر مستقیم آمریکا و ایران به میزبانی عمان در مسقط امروز شنبه بیست و سوم فروردین برگزار شد که سه طرف(عمان، ایران و آمریکا)، این مذاکرات را مثبت ارزیابی کردند و قرار است هفته آینده دور بعدی مذاکرات به میزبانی عمان برگزار شود.
انتهای پیام/