خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار گاز در منزل مسکونی مرد ۳۸ ساله اراکی را به شدت مصدوم کرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 01:02
اراک- رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی گفت: انفجار گاز در منزل مسکونی یکی از محله‌های کلانشهد اراک،مرد ۳۸ ساله را به شدت مصدوم کرد.
انفجار،سوختگي،فوريت،اورژانس

بهروز ایران نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد، ساعت ۲۰ و ۲۷ دقیقه شامگاه شنبه به دنبال اعلام خبر انفجار منزل مسکونی در کلانشهر اراک به دلیل نشت و انفجار گاز به سامانه اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، بلافاصله یک تیم فوریت پزشکی به محل حادثه اعزام شد.
رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی گفت: در اثر این حادثه انفجار متأسفانه یک مرد ۳۸ ساله دچار سوختگی و آسیب‌های شدید به اندام‌های بدن شد.
وی افزود: این مصدوم پس از دریافت اقدامات تخصصی فوریت پزشکی جهت ادامه درمان به بخش مراقبت‌های ویژه سوختگی بیمارستان امیرالمومنین (ع) منتقل شد.