خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت ذخایر خونی مازندران در لبه مرز است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 09:06
ساری- مدیرکل انتقال خون مازندران وضعیت ذخایر خونی استان را در لبه و مرز خطر اعلام کرد.
خون،استان،خوني،توجه

عبدالله محمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر با تقدیر از تلاش‌های مردم نوع دوست استان اظهار کرد: سال قبل سال سختی را پشت سر گذاشتیم و با توجه به با توجه به تغییرات جوی و مسائل، دیگر، از نظر ذخایر خونی مشکلات زیادی داشتیم.
وی با عنوان اینکه ذخایر خونی استان در لبه و مرز خطر قرار دارد از مردم استان تقاضا کرد با اهدای خون این سازمان را یاری کنند.
وی گفت: با توجه به شروع فصل کار کشاورزی تقاضا داریم هرکسی می‌تواند به پایگاه‌ها مراجعه کند تا بتوانیم نیازهای استان را تأمین کنیم.
مدیرکل انتقال خون مازندران با تاکید بر اینکه نیازبه خون و فرآورده‌های خون همیشگی و دائمی بوده خاطرنشان کرد: هم اکنون همه گروههای خونی مورد نیاز است.