خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت پروژه آموزشی 12 کلاسه در منطقه مرزی میرجاوه

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 09:13
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از امضای تفاهم نامه احداث یک مدرسه 12 کلاسه پیرو دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت و با مشارکت شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا خبر داد.
استان،آموزشي،توسعه،مديركل،مدارس،مشاركت،صنايع،صنعت،مناطق

میثم لک‌زایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان از امضای تفاهم‌نامه احداث یک مدرسه 12 کلاسه پیرو دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت و با مشارکت شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا خبر داد و بر اهمیت نقش صنایع در توسعه زیرساخت‌های آموزشی استان تأکید کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از گفت: در راستای مسئولیت اجتماعی شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا و به منظور ایفای نقش در طرح نهضت مدرسه‌سازی استان، این شرکت احداث مدرسه 12 کلاسه در مقطع دبیرستان در شهرستان مرزی میرجاوه را با اعتباری بالغ بر 41 میلیارد تومان به‌عنوان یک پروژه مهم و حیاتی آغاز کرده است.
وی افزود : این تفاهم‌نام در راستای توسعه عدالت آموزشی و ارتقاء زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم استان ه‌ به امضا رسیده است.
وی با قدردانی از مدیرکل صمت استان و شرکت مس جانجا، مشارکت و نقش‌آفرینی صنایع بزرگ در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی را یکی از ظرفیت‌های ارزشمند برای تحول در آموزش و پرورش استان دانست.
لک‌زایی تأکید کرد: استان سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت جغرافیایی و پراکندگی جمعیت نیازمند حمایت همه‌جانبه برای توسعه فضاهای آموزشی است و همراهی بخش صنعت و معدن در کنار اعتبارات دولتی می‌تواند روند مدرسه‌سازی را در استان تسریع کند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان ابراز امیدواری کرد که این اقدام الگویی برای سایر شرکت‌های صنعتی و معدنی باشد تا در ساخت مدارس، به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار استان، مشارکت فعال‌تری داشته باشند.
داود شهرکی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان نیز تأکید کرد: مدرسه 12 کلاسه در مقطع دبیرستان در شهرستان مرزی میرجاوه به‌عنوان گامی مؤثر در راستای توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم استان نشان‌دهنده نقش برجسته بخش صنعت در بهبود زیرساخت‌های آموزشی و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی است.
وی از همراهی شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی در حمایت از پروژه‌های اجتماعی به‌ویژه در بخش آموزش یاد کرد و گفت: این همکاری‌ها می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر شرکت‌ها و مؤسسات صنعتی باشد تا در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و مدارس به‌ویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار مشارکت کنند.
انتهای پیام/