خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای بیش از 3300 جلد کتاب به کتابخانه‌های البرز - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 09:53
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان البرز از اهدای بیش از 3 هزار و 300 جلد کتاب به کتابخانه های استان و توزیع آن ها در مناطق محروم خبر داد.
كتابخانه،كتاب،خيرين،فرهنگ،كتابخواني،اهداي،البرز،33

علی معدنی پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج گفت: طرح «کتاب عیدی بدهیم» با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و اهدای کتاب به دیگران به عنوان هدیه، ابتدای سال جاری آغاز شد و تا 20 فروردین ماه ادامه داشت.
هدف اصلی این طرح، گسترش فرهنگ مطالعه در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان بود که منجر به جمع‌آوری کتاب‌های مردمی و توزیع آن‌ها در مناطق محروم شد.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان البرز ضمن قدردانی از مشارکت خیرین تصریح کرد: در طول سال گذشته، همکاری‌هایی با خیرین در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی صورت گرفت که منجر به اهدای بیش از 33 هزار و 400 نسخه کتاب به ارزش حدود 3 میلیارد و 600 میلیون تومان به این اداره کل و 52 کتابخانه البرز شد.
معدنی پور سرانه مطالعه البرزی ها را 33 دقیقه عنوان و مطرح کرد: حدود 40 درصد مراجعه‌کنندگان به کتابخانه‌ها را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهند که معمولاً با مادران خانه‌دار همراه هستند.
به همین دلیل، در کتابخانه‌های استان بخش کودک وجود دارد و یک کتابخانه تخصصی کودک نیز فعالیت می‌کند که در آن کلاس‌های متنوعی برگزار می‌شود.
وی عدم وجود کتابخانه مرکزی را بزرگترین چالش موجود در این حوزه دانست و بیان کرد: از جمله چالش‌ها و مشکلاتی که با آن مواجهیم، در زمینه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای و دسترسی مردم در مناطق مختلف به کتابخانه است که با حمایت دولت و خیرین برای رفع آن‌ها در تلاش هستیم و باید در راستای افزایش سرانه کتابخانه‌ها گام برداریم.
انتهای پیام/