خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزبان برگزاری مسابقه طراحی و ساخت پل چوبی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 11:06
مسابقه طراحی و ساخت پل چوبی ۲۸ و ۳۰ فروردین ماه جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
مسابقه،دانشجويان،تيم،شركت،چوبي

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مسابقه طراحی و ساخت پل چوبی توسط نشریه مفصل و با حمایت صنایع شیمیایی غفاری برگزار می‌شود و این مسابقه فرصتی برای به چالش کشیدن خلاقیت، دانش و مهارت فنی دانشجویان عنوان شده است.
بر این اساس دانشجویان دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها می‌توانند در مسابقه فوق شرکت کنند.
همچنین مخاطب اصلی این مسابقه دانشجویان رشته‌های عمران و معماری هستند و از رشته‌های دیگر هم شرکت کنندگانی در مسابقه حضور دارند.
بر اساس اعلام نشریه مفصل، مسابقه طراحی و ساخت پل چوبی به صورت تیم‌های ۳ یا ۴ نفره برگزار می‌شود و تیم اول مسابقه فوق ۱۸ میلیون، تیم دوم ۱۲ میلیون و تیم سوم ۶ میلیون تومان جوایز دریافت خواهند کرد.
ضمن اینکه گواهی شرکت در این مسابقات نیز به برگزیدگان اعطا می‌شود.
دانشجویان برای مطالعه جزئیات این مسابقه به کانال @mafsalaut مراجعه کنند.