خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

6 اثر جدید کردستان ثبت ملی شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 13:12
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از ثبت 6 اثر از استان در فهرست آثار منقول و غیرمنقول کشور خبر داد.
ثبت،آثار،فهرست،تاريخي

منصور مهرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، اظهار داشت: در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی منقول و غیر‌منقول، پس از بررسی و تبادل نظر 6 اثر و محوطه تاریخی استان به منظور ثبت در فهرست میراث‌فرهنگی کشور مورد تأیید قرار گرفت.
وی افزود: آثار غیرمنقول شامل خانه اربابی فتح‌الله، خانه اسدی تیژ تیژ و محوطه از مریوان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان، عنوان کرد: در این جلسه همچنین سه اثر ارزشمند از کردستان شامل لوح گلی، بازوبند مفرغی و آثار نقاشی استاد نیک‌پی در فهرست آثار میراث منقول تاریخی کشور به ثبت رسید.
مهرزاد تصریح کرد: باید در راستای حفظ و حراست از این آثار ارزشمند ثبت شده که به نوعی نمادی از سابقه تاریخی استان هستند، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات لازم انجام شود.
انتهای پیام/486/