خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوزستان ۱۸ میلیون لارو ماهی بومی و کپور تولید کرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 14:01
اهواز - اداره کل شیلات خوزستان اعلام کرد: از ابتدای فصل تکثیر در بهار امسال، بیش از ۱۸ میلیون قطعه لارو ماهیان بومی و کپور ماهیان در دو مرکز تخصصی این استان تولید شده است.
بومي،توليد،ماهيان،خوزستان،توسعه،لارو،شيلات

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی ماهیان بومی و گرمابی شهید ملکی اهواز و مرکز توسعه ماهیان بومی سوسنگرد از اواخر اسفندماه با آغاز فصل بهار، تولید لارو ماهیان بومی و کپورماهیان را شروع کرده‌اند.
بر اساس اعلام شیلات خوزستان، تاکنون بیش از ۱۸ میلیون قطعه لارو در این مراکز تولید شده است.
مرتضی سوری، مدیرکل شیلات خوزستان پیش از ظهر امروز یکشنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: ین عملیات با تلاش شبانه‌روزی کارشناسان و متخصصان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فنی موجود، برای بازسازی ذخایر آبزیان بومی و حمایت از آبزی‌پروری در منطقه انجام می‌شود.
وی افزود: تولید لاروهای باکیفیت از گونه‌های بومی و اقتصادی ارزشمند مانند بنی، شیربت، گطان، برزم و عنزه، همراه با گونه‌های کپور معمولی، آمور، فیتوفاگ و بیگ‌هد، نه‌تنها نیاز بهره‌برداران را تأمین می‌کند، بلکه نقش مهمی در حفظ تنوع زیستی، امنیت غذایی و پایداری اکوسیستم‌های آبی ایفا خواهد کرد.
سوری با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های فنی، ابراز امیدواری کرد: با تداوم این روند، ظرفیت تولید این مراکز افزایش یابد و خوزستان نقش پررنگ‌تری در توسعه پایدار آبزی‌پروری داشته باشد.