خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدرت کنونی کشورمان نشأت گرفته از دفاع مقدس است

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 15:29
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، قدرت اکنون کشورمان را نشأت گرفته از دفاع مقدس دانست و گفت: ان شاءالله بتوانیم حرکت عظیم راهیان نور را بیش از پیش در میان نسل جوان گسترش دهیم.
نور،راهيان،مقدس،دفاع،تاريخ،انقلاب،كشور،مستضعفين،قريشي،جهادي، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سیدقاسم قریشی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست هماهنگی برگزاری یادواره و صعود سراسری بسیجیان سراسر کشور به ارتفاعات بازی‌دراز که در سالن جلسات ستاد سپاه حضرت نبی اکرم (ص) برگزار شد، گفت: اردوهای راهیان نور یک حرکت عظیم فرهنگی و معنوی است و سالیانه میلیون ها مشتاق که 80 درصد از آنها را جوان ها تشکیل می دهند، از مناطق عملیاتی کشور بازدید می کنند.
وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه راهیان نور یک ثروت عظمیم، یک معدن طلا و یک مدرسه آموزنده برای همه تاریخ است، گفت: خروجی راهیان نور و بازدید از مناطق و یادمان های دفاع مقدس شهید حججی‌ها، شهید احمدی روشن‌ها و دیگر عزیزانی است که در طول 50 سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی در خدمت به انقلاب و مردم قدم برداشته اند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: ملت‌ها همواره سعی می‌کنند یک روایت مفصل از ایستادگی‌ها و موفقیت‌های‌شان در تاریخ داشته باشند.
در تاریخ ایران نیز قهرمانان بزرگی داشتیم.
در تاریخ انقلاب با قهرمانانی ارتباط داشتیم که واقعی و شبیه افسانه هستند و اردوهای راهیان نور نیز فرصتی برای بیان بزرگی این شهدا است که می‌توان به این بهانه ایثار آنها را بیان کرد.
وی راهیان نور را راهی برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان دانست و گفت: در راهیان نور جوانان با چیزی که در دوران دفاع مقدس اتفاق افتاده آشنا می‌شوند.
همچنین مدیریت و عمل جهادی دستاورد راهیان نور است.
مسائل و مشکلات با کار جهادی حل می‌شود و الگوی کار جهادی در راهیان نور است.
سردار قریشی به تعابیر مقام معظم رهبری در مورد راهیان نور از جمله تعبیر معدن طلا، اشاره کرد و گفت: جزءبه‌جزء دفاع مقدس زیباست اما خیلی از واقعیت‌های دفاع مقدس به دلایل مختلفی گفته نشده و یا نتوانستیم خوب آنها را بیان کنیم؛ اما فرصت خوب راهیان نور می‌تواند به ما برای بیان خوب دفاع مقدس کمک کند.
وی با اشاره به اینکه اثرگذاری برگزاری اردوهای راهیان نور بیشتر از نشست‌های بصیرتی است، گقت: می‌توان در این اردوها مجاهدت‌های صورت‌گرفته و دستاوردهای انقلاب جهت امیدآفرینی را بازگو کرد.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بهترین فرمول و نسخه برای هدایت جامعه بهره‌مندی از حوزه های پیشرفت سرزمین نور است.
اعضای کاروان‌های نور از کوچکترین تا بزرگترین عضو بهترین فرصت برای جهاد تبیین را داشته اند.
وی افزود: کشورهای غربی در دوره پهلوی نه با مذاکره بلکه با یک تشر و تهدید از سوی انگلیسی ها توانستند اراده نامبارک خودشان بر ملت ایران را تحمیل کنند و بخش های مهم کشور ایران را فقط با یک تذکر و تشر تصرف کنند.
سردار قریشی گفت: اکنون می بینیم که دیپلمات‌های ما با عزت در مقابل کشورهای غربی می نشینند و هر آنچه که خواسته و به صلاح کشور است را مطالبه می کنند.
وی در پایان قدرت اکنون کشورمان را نشأت گرفته از دفاع مقدس دانست و گفت: ان شاءالله بتوانیم حرکت عظیم راهیان نور را بیش از پیش در بین نسل جوان گسترش دهیم.