دیدار رئیس دانشگاه سالنتو ایتالیا با سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی
رئیس دانشگاه سالنتو ایتالیا و سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی با هدف گسترش همکاریهای علمی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علامه طباطبائی، پروفسور فابیو پولیچه، رئیس دانشگاه سالنتو ایتالیا و دکتر شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، با هدف گسترش همکاریهای علمی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی دیدار کردند.
دکتر احمدوند در این دیدار ضمن خوشامدگویی به رئیس دانشگاه سالنتو ایتالیا و هیئت همراه، بر تخصصی بودن دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه علوم انسانی تاکید کرد و گفت: این دانشگاه جزو دانشگاههای برتر در حوزه آموزش زبانهای خارجی، پیشتاز در مسابقات موت کورت، دارای دانشکدههای تخصصی بیمه و علوم ارتباطات و اصلیترین مکتب اقتصادی (بنیادگرا) است.
وی اظهار کرد: با توجه به شباهتهای دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه سالنتو، زمینههای فراوانی برای همکاری علمی بین این دو دانشگاه وجود دارد.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: آموزش متقابل زبانهای فارسی و ایتالیایی، برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت، تبادل استاد و دانشجو، همکاری در زمینه راهاندازی رشته باستانشناسی، همکاری در اجرای پروژههای اراسموس پلاس در حوزههای نوظهور همچون هوش مصنوعی، راهاندازی نشریه مشترک فارسی- ایتالیایی و اهدای متقابل کتاب به کتابخانههای دو دانشگاه، از جمله زمینههای همکاریهای دوجانبه است.
در ادامۀ دیدار، رئیس دانشگاه سالنتو نیز پس از معرفی این دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از پیشنهادهای ارائه شده از سوی دکتر احمدوند، بر راهاندازی مجله مشترک دو زبانه، برگزاری دورههای آنلاین آموزش زبانهای فارسی و ایتالیایی برای دانشجویان دو دانشگاه، برگزاری جلسات آنلاین میان اعضای هیئت علمی دو دانشگاه و به صورت متناظر میان دو گروه علمی همتا با هدف آشنایی بیشتر با ظرفیتهای موجود و ایجاد ارتباط صمیمی میان استادان دو دانشگاه با هدف ایجاد زمینه همکاریهای علمی میان آنها و تبادل استاد و دانشجو برای دورههای کوتاهمدت با هدف زمینهسازی برای تبادلات بلندمدت تاکید کرد.
در پایان این دیدار نیز تفاهمنامه همکاری علمی میان دو دانشگاه با هدف ترویج و گسترش همکاری علمی میان دو طرف در زمینههای مورد علاقه مشترک در حوزه علوم انسانی و اجتماعی بر اساس اصول برابری و منافع مشترک به امضا رسید.
مبادله دادههای علمی، کتاب، نشریات علمی و اسناد علمی و پژوهشی در حوزههای آموزشی، پژوهشی و فنی مورد علاقه دو طرف، مبادله مقالات برای چاپ در نشریات مربوطه، اعطای امکانات متقابل برای فرصتهای مطالعاتی، مشارکت در تدوین دورههای جدید، مشارکت در زمینه راه اندازی دورههای آموزشی مشترک و دورههای آموزشی با اعطای مدرک مشترک، اطلاعرسانی متقابل درباره رویدادهای بینالمللی در زمینههای مختلف آموزشی در حال برگزاری در هریک از دانشگاههای طرف تفاهم و مشارکت در راهنمایی مشترک پایاننامهها و رسالههای دورههای تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری، برخی از این مفاد تفاهمنامه است.