خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایندگی میراث‌فرهنگی و گردشگری در عسلویه راه‌اندازی می شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 16:06
بوشهر- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهرگفت: نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در شهرستان عسلویه راه‌اندازی می‌شود.
گردشگري،شهرستان،عسلويه،تقويت

به‌گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل سجادی‌منش ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: شهرستان عسلویه در حوزه‌های گردشگری و صنایع‌دستی بسیار با ظرفیت است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر افزود: توسعه زیرساخت‌های گردشگری با حمایت از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری و تقویت تولید در حوزه صنایع‌دستی با توجه به شعار سال در این شهرستان با ظرفیت، ضرورت راه‌اندازی نمایندگی اداره‌کل متبوع را در عسلویه می‌رساند که در آینده نزدیک انجام خواهد شد.
وی یادآور شد: در نشستی که با فرماندار شهرستان عسلویه داشتیم تفاهم اولیه انجام شد و اهمیت راه‌اندازی نمایندگی این اداره‌کل یکی از دغدغه‌های مهم فرماندار در این شهرستان بود که مقرر شد این مطالبه و دغدغه در کمترین زمان انجام و رفع شود.
سجادی‌منش تاکید کرد: بدون تردید با این کار نقش حمایتی و نظارتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر در این شهرستان تقویت خواهد شد و با همکاری شرکت‌های مستقر و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در آینده شاهد توسعه زیرساخت‌های گردشگری، تقویت تولید صنایع‌دستی و حفاظت ضابطه‌مند آثار تاریخی در این عسلویه خواهیم بود.