خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتایج گران شدن اقلام مصرفی در آمریکا

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 18:12
اقلام،چين،افزايش،فروشان،دلاري،ارزان

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی تحلیل و پژوهش جنگ های ترکیبی در مطلبی به گزارش سی ان ان درباره گران شدن اقلام در آمریکا پرداخت:
اقلام ارزان از چین گران تر می شوند.
خرده فروشان و دست فروشان آماده بهره برداری هستند
تعرفه های ترامپ هزینه واردات ارزان از چین را افزایش می دهد.
بسیاری از شرکت‌های پوشاک که با واردات کم هزینه و بدون عوارض گمرکی رشد کرده‌اند، اکنون با تعرفه‌های ۳۰ درصدی یا ۲۵ دلاری برای هر کالا مواجه خواهند شد که از ۲ مه اعمال می‌شود.
انتظار می رود این تغییرات قیمت ها را به میزان قابل توجهی افزایش دهد، به طوری که برخی از اقلام تا اول ژوئن شاهد افزایش ۵۰ دلاری قیمت واحد خواهند بود.
به طور کلی، انتظار می رود که تغییرات سیاست آمریکا، مصرف کنندگان را به سمت انتخاب های دست دوم سوق دهد، زیرا قدرت خرید مصرف کننده به دلیل جنگ های تعرفه ای ترامپ با چین و جهان کاهش می یابد.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.