خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین تکلیف 70 درصد پرونده‌های اموال تملیکی در استان مرکزی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1404 - 18:30
مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی از تعیین تکلیف بیش از 70 درصد پرونده های اموال تملیکی در سال گذشته خبر داد و گفت: برای دومین سال متوالی، تعداد پرونده های مختومه از تعداد پرونده های تشکیل شده بیشتر بوده است.
استان،پرونده،تمليكي،اموال،قرباني،انبارها،سامانه،تكليف،راستاي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی قربانی عصر امروز در اولین نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با اشاره به آمار عملکرد سال گذشته اظهار داشت: در سال 1403، تعداد یکهزار و 352 پرونده در حوزه اموال تملیکی استان تشکیل شد که از این میان، یکهزارو 69 پرونده تعیین تکلیف شده‌اند؛ رقمی که نشان‌دهنده رشد قابل توجه در روند رسیدگی و کاهش پرونده‌های معوق است.
وی افزود: در راستای ارتقای ظرفیت و نظم‌ دهی به انبارها، انبار جدیدی در استان تأسیس شد و فرآیند قفسه‌ بندی و تجهیز آن آغاز شد.
همچنین یک دستگاه لیفتراک خریداری شده که در هفته آینده وارد چرخه بهره‌برداری خواهد شد.
قربانی تصریح کرد: تجهیزاتی همچون دوربین‌های نظارتی، جک‌های حمل کالا و کپسول‌های ایمنی نیز به‌منظور افزایش ایمنی و کارایی در انبارها نصب شده‌اند که این اقدامات گامی مهم در راستای بهبود نگهداری و حفاظت از اموال تملیکی محسوب می‌شود.
مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی ادامه داد: در حال حاضر 466 پرونده در سیستم در حال پیگیری است و حدود 100 پرونده دیگر نیز تا پایان امسال تعیین تکلیف خواهند شد.
به این ترتیب، می‌توان انتظار داشت که تا پایان سال، تمامی پرونده‌های مربوط به قبل از سال 1400 به نتیجه برسند.
وی از اختصاص زمینی به وسعت 11 هزار متر مربع برای توسعه فیزیکی و انبارهای سازمان در استان خبر داد و بیان کرد: این زمین در قالب ماده 96 قانون به سازمان تخصیص داده شده و مراحل اداری آن در حال پیگیری است.
قربانی افزود: با توجه بهماختلالات سامانه «سیاه» در سال گذشته، تأخیرهایی به وجود آمده که با رفع مشکلات فنی، روند اجرای سامانه از سر گرفته شده و اکنون در مسیر صحیح قرار دارد.
انتهای پیام/711/