خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت صادرات یک میلیون راس دام سبک به بازار‌های هدف وجود دارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 08:06
رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: صنعت دام کشور با ۴۰ درصد ظرفیت کار می‌کند که تزریق سرمایه‌های پولی و رفع ممنوعیت صادرات منجر به استفاده حداکثری از ظرفیت خواهد شد.
دام،صادرات،واردات،ظرفيت،تامين،توليد،پوريان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: جایگاه ایران در بخش گوشت مهم است به طوریکه جزء تولیدکنندگان بزرگ هستیم، اما در کنارش مصرف کننده بزرگ هستیم، ازاین رو اگر جمعیت فعال روستایی پای کار بیاید منجر به تولید و صادرات پایدار می‌شود.
وی با بیان اینکه امسال ظرفیت صادرات یک میلیون راس دام سبک و ۲۰۰ هزار راس دام سنگین وجود دارد، افزود: با مدیریت بازار امکان توسعه صادرات وجود دارد، همچنین در بخش تولید بدلیل افزایش عرضه، تغییر قیمتی نسبت به سال گذشته نداشتیم.
پوریان ادامه داد: واردات برای تنظیم بازار مسیر خود را طی می‌کند و همواره در جهت تامین کالا با قیمت مناسب باید واردات انجام شود.
رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه صنعت دام کشور با ۴۰ درصد ظرفیت کار می‌کند، افزود: در حال حاضر ۶۰ درصد ظرفیت خالی است که تزریق سرمایه‌های پولی منجر به ایجاد تراز بازرگانی مناسب می‌شود، اما متاسفانه ممنوعیت صادرات، کاهش چشمگیر سرمایه گذاری را به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه امکان ارتقای جایگاه تولید صنعت دامپروری در کشور وجود دارد، گفت: با توجه به شعار سال و آماده شدن فضا برای سرمایه گذاری در این حوزه انتظار می‌رود که با مدیریت مناسب اجازه بازرگانی واردات و صادرات انجام شود و از طرفی باید اجازه دهیم دام‌هایی که از کشور‌های مختلف وارد می‌شدند، در کشتارگاه‌های مرزی کشتار شود تا سبب اشتغال کشتارکاه‌ها شود.