خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صف صهیونیست‌ها برای گرفتن بسته های کمک معیشتی+ فیلم

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 09:59
عيد،خيريه،غذايي،اسرائيل،دريافت،كمك،جنگ،خانه،گزارش

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی تحلیل و پژوهش جنگ های ترکیبی با انتشار ویدئویی با عنوان صف در اسرائیل برای گرفتن بسته های کمک معیشتی نوشت:
رسانه های داخلی اسرائیلی گزارش دادند به دلیل عوارض جنگ با گروههای مقاومت و با تشدید بحران اقتصادی، هزاران نفر برای دریافت بسته‌های غذایی ویژه ایام تعطیلات پسح یهودی در صف‌های طولانی قرار گرفته‌اند.
در روزهای اخیر، سازمان‌های خیریه در سراسر اسرائیل با موج گسترده‌ای از خانواده‌های نیازمند مواجه شده‌اند که برای دریافت بسته‌های حمایتی به مناسبت عید فِصَح (پسَح) مراجعه می‌کنند.
زنی به نام ایلانیت، اظهار می‌کند: «بدون این بسته‌ها، غذایی در خانه نداشتم.»
«اوضاع هر روز سخت‌تر می‌شود.
بدون این کمک‌ها، نمی‌توانستم عید فصح را جشن بگیرم».
لیئات المالکیاس، ۴۶ ساله، از شهر عفوله چنین می‌گوید.
او گفت: «من از مستمری بازماندگان زندگی می‌کنم؛ از همین مبلغ باید هم اجاره بدهم و هم خرج خانه را تأمین کنم، قیمت‌ها دائماً در حال افزایش است و ما واقعاً توان خرید تمام نیازهای عید را نداریم.»
یوسی لوی، رئیس سازمان خیریه ی پت حنا، اعلام کرد که در این هفته آنچه احساس می‌شود این است که شرایط دشوارتر شده، درخواست‌ کمک روزبه‌روز بیشتر می‌شود و متأسفانه من ناچارم بسیاری را رد کنم.»
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.