خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰۰ همت پروژه در شهر فرودگاهی امام در دست مطالعه است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 10:12
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: علاوه بر انعقاد ۴۰ همت قرارداد پروژه سرمایه‌گذاری در شهر فرودگاهی، ۲۰۰ همت پروژه دیگر در این منطقه در دست مطالعه است.
شهر،فرودگاهي،كميسيون،اعضاي،عمران،شهرسازي،خميني،ره،درخواست،ام ...

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید چلندری در جریان بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از روند پیشرفت پروژه‌های شهر فرودگاه امام خمینی (ره) مبنی بر فاز ۲ شهر فرودگاهی، زیرساخت‌های منطقه آزاد و پروژه‌های سرمایه‌گذاری هسته پیشران، شهر سلامت و شرکت‌های دانش بنیان و مرکز تعمیر و نگهداری هواپیما افزود: با توجه به بازدید اواخر سال گذشته، سرعت اجرا و پیشرفت پروژه‌ها در مجموعه شهر فرودگاهی مورد توجه و تحسین اعضای کمیسیون عمران قرار گرفت.
وی گفت: در این نشست گزارشی از برنامه‌ها و عملکرد شهر فرودگاهی طی سه سال گذشته به همراه تحقق اهداف درآمدی و افزایش ۶ برابری درآمد این شرکت پیرو رهنمود‌های وزیر راه و شهرسازی، ارائه شد.
چلندری خاطرنشان کرد: محمدرضا رضایی کوچی رئیس و سایر اعضای کمیسیون عمران در این نشست از تدابیر دکتر صادق وزیر راه و شهرسازی و وزرای پیشین به خاطر فراهم کردن شرایط دستیابی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به جایگاه ویژه در منطقه تشکر و قدردانی کردند.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به درخواست اعضای کمیسیون عمران نسبت به تسریع در اجرای پروژه فاز ۲، گفت: در این خصوص وزیر راه و شهرسازی در هفته گذشته دستورات لازم را صادر کرده است.
وی در ادامه به درخواست ورود خودرو با پلاک منطقه آزاد شهر فرودگاهی اشاره کرد و گفت: در صورت تحقق این درخواست تحول بزرگی در تهران ایجاد می‌شود و ما نیز نسبت به آن تاکید داریم.
چلندری در این نشست، درخواست شهر فرودگاهی از اعضای کمیسیون عمران مبنی بر تخصیص سهمیه کالای تجاری از دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد را مطرح کرد که اعضای کمیسیون عمران قول مساعد برای پیگیری این موضوع را دادند.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) همچنین بر ضرورت تعیین تکلیف بدهی‌های شرکت‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی و نیز ظرفیت‌های حاضر در شهر فرودگاهی که بنا بر قوانین و مقررات، آن واحد‌ها در اختیار این شرکت قرار ندارند، تاکید کرد.
وی همچنین به درخواست دیگر اعضای کمیسیون عمران مبنی بر تسریع در واگذاری اراضی برای سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: طبق گزارشی که همکاران بنده خدمت اعضای کمیسیون عمران ارائه کردند، قرارداد پروژه سرمایه گذاری به ارزش ۴۰ همت منعقد شده است و اعضای کمیسیون بر اجرای هرچه سریعتر این قرارداد‌ها تاکید داشتند.
چلندری در پایان با اشاره به تشریح پروژه‌های در دست مطالعه به ارزش ۲۰۰ همت در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اظهار داشت: در این خصوص اعضای کمیسیون عمران تاکید داشتند، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به سرمایه‌گذاری برای تولید از سوی رهبر معظم انقلاب، هرچه سریعتر با لبیک به فرمایش ایشان، این حجم از سرمایه گذاری در پروژه‌های شهر فرودگاهی انجام شود و هرچه سریعتر شاهد فرودگاهی در خور شأن میهن اسلامی باشیم.
منبع: وزارت راه و شهرسازی