خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌های بهاری و کاهش محسوس دما در گلستان؛ احتمال بارش برف در ارتفاعات

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 10:41
گرگان-کارشناس هواشناسی گلستان از ادامه فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته در استان خبر داد و گفت: با تقویت این سامانه از چهارشنبه شب، شدت و گستره بارش‌ها افزایش پیدا می کند.
استان،گلستان،هفته،روز،اصحابي،بارشي

مهدیه اصحابی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی آخرین الگوهای هواشناسی نشان می‌دهد که تا پایان هفته جاری استان گلستان همچنان تحت تأثیر سامانه بارشی فعال قرار دارد.
در این مدت، آسمان استان غالباً نیمه‌ابری تا ابری پیش‌بینی می‌شود و بارش‌های پراکنده در سطح استان ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به خنکای هوا افزود: هوای خنک بهاری تا پایان هفته مهمان استان خواهد بود.
با این حال، از چهارشنبه شب با تقویت این سامانه بارشی، بر شدت و گستره بارش‌ها به‌ویژه در مناطق شرقی افزوده می‌شود.
اصحابی ادامه داد: پیش‌بینی‌ها حاکی است که روز پنجشنبه بخش‌های گسترده‌ای از گلستان شاهد بارش‌های مؤثر خواهند بود.
همچنین انتظار می‌رود دمای هوا در این روز به‌طور محسوس کاهش یابد.
کارشناس هواشناسی گلستان با اشاره به وضعیت ارتفاعات استان خاطرنشان کرد: شرایط جوی به گونه‌ای خواهد بود که در مناطق کوهستانی، به‌ویژه در روز پنجشنبه، بارش‌ها به صورت برف نمایان شود و شاهد سفیدپوش شدن ارتفاعات باشیم.
وی گفت: با توجه به این شرایط، از شهروندان و به‌ویژه کشاورزان و دامداران درخواست می‌شود تمهیدات لازم را برای روزهای پایانی هفته در نظر بگیرند.