خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

283 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کرمان سنددار شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 10:54
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان از حدنگاری و صدور سند مالکیت برای بیش از 283 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبر داد که معادل 59.2 درصد کل اراضی کشاورزی استان است.
اراضي،كشاورزي،استان،كرمان،صدور،سند،اسناد،قانون،فرآيند،هكتار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سیدمهدی هاشمی صبح امروز در دیدار با روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی و مدیران امور اراضی شمال و جنوب استان کرمان با اشاره به روند صدور اسناد حدنگاری در استان، اظهار دشت: بر اساس تبصره 3 ماده 10 قانون الزام، تهیه نقشه و احراز تصرف به‌عنوان مقدمات صدور سند، به جهاد کشاورزی واگذار شده است.
وی با تأکید بر اینکه سازمان ثبت اسناد با وجود تغییرات قانونی، همچنان خود را مسئول همراهی در اجرای این فرآیند می‌داند، افزود: حدنگاری اراضی زراعی خدمتی ماندگار به کشاورزان است و ما آن را از وظایف خود می‌دانیم.
دبیر کمیته استانی هماهنگی اجرای قانون الزام، این قانون را یکی از ابزارهای کلیدی در تسریع فرآیند سنددار کردن اراضی دانست و گفت: با اجرای این قانون، صدور سند مالکیت برای اراضی کشاورزی با هر میزان مساحت امکان‌پذیر است و موانعی چون حدنصاب‌های فنی برداشته شده‌اند.
ضرورت تسریع در رفع تداخلات
فرمانده قرارگاه جهادی حدنگاری شهید سلیمانی نیز در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت رفع تداخلات به‌عنوان پیش‌زمینه صدور اسناد، اظهار داشت: اگرچه اقدامات مؤثری در این زمینه صورت گرفته، اما رتبه فعلی استان کرمان در سطح کشور مطلوب نیست و باید فرآیند رفع تداخل با سرعت بیشتری ادامه یابد.
هاشمی در پایان با اشاره به آمار دقیق سطح اراضی کشاورزی استان گفت: از مجموع 479 هزار هکتار اراضی کشاورزی در کرمان، تاکنون برای بیش از 283 هزار هکتار سند حدنگار صادر شده و این روند با همکاری همه دستگاه‌ها باید تا تکمیل 100 درصد ادامه یابد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان از حدنگاری و صدور سند مالکیت برای بیش از 283 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبر داد که معادل 59.2 درصد کل اراضی کشاورزی استان است.
انتهای پیام/511/