خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

40درصد جرایم در کانون اصلاح و تربیت مربوط به مواد مخدر است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 11:13
رئیس کانون اصلاح و تربیت استان همدان گفت:40درصد از جرائم مربوط به مواد مخدر است و 20درصد به علت سرقت در کانون است و بقیه جرائم به مسائل اخلاقی و نزاع مربوط می شوند که عمده این جرایم و آسیب ها به دلیل نبود آموزش و بی توجهی والدین است.
كانون،مددجويان،همدان،تربيت،اصلاح،استان،رئيس،بيات،جرائم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمد بیات امروز در جلسه بررسی وضعیت کانون اصلاح و تربیت دادگستری شهرستان بهار که در جریان سفر رئیس قوه قضاییه برگزار شد، اظهار کرد: هم اکنون سه خوابگاه با ظرفیت 150 نفر وجود دارد که همگی پسر هستند که فضایی برای نگهداری مددجویان دختر در استان همدان وجود ندارد.
وی با بیان اینکه بیشترین جرایم مربوط به مواد مخدر است تصریح کرد: 40 درصد از جرائم مربوط به مواد مخدر است و 20 درصد به علت سرقت در کانون است و بقیه جرائم به مسائل اخلاقی و نزاع مربوط می شوند که عمده این جرایم و آسیب ها به دلیل نبود آموزش و بی توجهی والدین است.
رئیس کانون اصلاح و تربیت استان همدان در ادامه سخنانش افزود: تمام تلاش ما بر آموزش و پرورش این مددجویان است و در همین راستا تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه ملی مهارت، کانون‌های پرورش فکری و...
منعقد شده است.
وی با بیان اینکه بیشتر این مددجویان ترک تحصیل کرده‌اند، بیان کرد: تنها دو نفر از مددجویان در بدو ورود به کانون محصل بودند و پس از بررسی های انجام شده تمام سعی ما بر این بوده که تمام مددجویان در مدارس به تحصیل بپردازند.
بیات با بیان اینکه اقداماتی از جمله اشتغال زایی و راه اندازی کارگاه هایی در کانون انجام گرفته بیان کرد: تفاهم‌نامه‌های بسیاری با کانون مساجد منعقد شده تا از این افراد حمایت‌هایی انجام شود و کسانی هم که سرپرست ندارند نیز به بهزیستی معرفی می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه تمرکز اصلی کانون بر ساختن یک الگوی صحیح است تصریح کرد: مشکلات زیادی در این راه وجود دارد که باید حل شوند.
رئیس کانون اصلاح و تربیت استان همدان با اشاره به اینکه باید نظارت خوبی صورت گیرد، بیان کرد: ما پلیس ویژه کودک نداریم که باید تدابیر لازم برای راه اندازی این اقدام انجام شود.
انتهای پیام/