خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید دادستان خوزستان بر تعیین تکلیف سریع اموال تملیکی

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 11:54
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان گفت:یکی از دغدغه های مهم دستگاه قضا، جلوگیری از انباشت کالاها در انبارهای اموال تملیکی است که می تواند منجر به فساد کالاها و ضرر و زیان به بیت المال شود.
كالاها،تمليكي،اموال،تكليف،كالاهاي،متروكه،انبارهاي،تاكيد،830

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امیر خلفیان در حاشیه بازدید از انبار اموال تملیکی اهواز بیان کرد: یکی از دغدغه‌های مهم دستگاه قضا، جلوگیری از انباشت کالاها در انبارهای اموال تملیکی است که می‌تواند منجر به فساد کالاها و ضرر و زیان به بیت‌المال شود.
به همین منظور ضروری است با هماهنگی دستگاه‌های مربوطه فرآیند تعیین تکلیف این کالاها تسریع شود.
سیاست‌ قوه قضائیه نظارت مستمر بر انبارهای اموال تملیکی و حفظ و نگهداری از کالاها و ترخیص به موقع آن‌ها برای استفاده عموم است.
وی با تاکید بر ضرورت تسریع در فرآیند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و دستور رئیس قوه قضائیه لازم است ساماندهی و مدیریت کالاهای متروکه و جلوگیری از رسوب کالاهای اساسی در گمرکات و انبارهای اموال تملیکی به گونه‌ای انجام شود که نه تنها حقوق عمومی حفظ شود، بلکه بستر لازم برای تنظیم بازار و بهبود شرایط اقتصادی با ترخیص این کالاها فراهم شود.
خلفیان افزود: نگهداری طولانی‌مدت کالاها در انبارها نه‌ تنها باعث فساد و خرابی برخی از اجناس می‌شود، بلکه زمینه‌ساز سوءاستفاده‌های احتمالی نیز خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان با تاکید بر دستگاه قضا برای تعیین پیگیری تکلیف این کالاها ادامه داد: انتظار می‌رود با تداوم این نظارت‌ها، روند تعیین تکلیف کالاهای توقیفی و متروکه در استان با سرعت بیشتری انجام شود.
بر اساس اعلام دادگستری خوزستان ، طی سال گذشته یک هزار و 830 اموال تملیکی مورد رسیدگی قرار گرفت که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، از نظر تعداد 72 درصد افزایش یافته و از نظر ارزش ریالی با 472 درصد رشد به مبلغ 27 هزار و 830 میلیارد ریال رسیده است.
انتهای پیام/