خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح قاضی در مدرسه� در 21 مدرسه چهارمحال و بختیاری

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 12:13
معاون رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری گفت: طرح «قاضی در مدرسه» طی 21 دوره در 21 مدرسه از مدارس استان چهارمحال و بختیاری برای 650 نفر برگزار شد.
قضايي،استان،طرح،متوسطه،برگزاري،قرار،كوهرنگ،شهركرد،چهارمحال،محاكم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سید محمد موسوی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در سال 1403 ، طی برگزاری جلسات متعدد کارشناسانه، تعداد 21 مدرسه از مدارس متوسطه دور دوم (مقطع دوم متوسطه) انتخاب و 55 نفر مربی آموزش و پرورش، 330 دانش‌آموز دختر و 265 دانش‌آموز پسر تحت پوشش این دوره‌ی آموزشی قرار گرفتند.
معاون رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مدرسان این طرح، قضات محاکم استان چهارمحال و بختیاری هستند، افزود: در 10 حوزه‌ی قضایی، حوزه‌های قضایی شهرکرد، بروجن، کیار و کوهرنگ، با برگزاری این طرح در سه مدرسه، بیشترین تعداد دوره را برگزار کرده‌اند.
موسوی با بیان اینکه حوزه قضایی کوهرنگ از حیث تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان، با 130 دانش‌آموز در رتبه‌ی اول قرار دارد، خاطرنشان کرد: در این طرح، قضات محاکم استان، در مدارس حضور پیدا می‌کنند و به دانش‌آموزان و مربیان آموزش و پرورش، آموزش‌های لازم، مفاهیم حقوقی و فرآیندهای قضایی را ارائه می‌دهند تا آنان با حقوق و وظایف قانونی خود آشنا شوند.
دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی استان افزود: دانش‌آموزان مقطع دوم متوسطه به واسطه شرایط سنی و سطح انرژی بالایی که دارند، ممکن است مرتکب رفتارهایی شوند که بعضاً و جاهلانه عنوان مجرمانه بر آن رفتار بار شود که لازم است با رویکرد ایجابی، سطح دانش ایشان افزایش یابد.
وی در پایان افزود: برگزاری این طرح، در کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرایمی همچون سوءمصرف مواد مخدر، جرایم خشن، ضرب و جرح، جرایم مرتبط با رانندگی و غیره بسیار مؤثر است.
انتهای پیام/7540/