خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت های استان ایلام برای سرمایه گذاری مورد غفلت واقع شده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 12:59
ایلام - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با اشاره به ظرفیت های خدادادی ایلام، گفت: ظرفیت های استان ایلام برای سرمایه گذاری مورد غفلت واقع شده است.
شهر،ايلام،ساخت،استان،غيرمجاز،قضيه،نشده_است،اضافه،فضاي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام الله نور کریمی تبار ظهر دوشنبه در دیدار شهردار و اعضای شورای شهر ایلام اظهار کرد: مسئولیت در شهرداری و شورای شهر که ارتباط مستقیم با مردم دارند، بسیار حایز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه هنوز از ظرفیت‌های خوب استان ایلام برای سرمایه گذاری استفاده نشده است، افزود: در حالی که با یک مدیریت برنامه ریزی شده می‌توان ایلام سرآمد استان‌ها باشد.
منابع طبیعی، آب، زمین‌های حاصلخیز فرصتی بی نظیر در استان برای سرمایه گذاری است،
وی تصریح کرد: متناسب با ظرفیت‌ها کار نشده است، مثلاً ظرفیت بی نظیر کشت کلزا و سویا در استان وجود دارد ولی کارخانه روغن کشی در استان وجود ندارد.
امام جمعه ایلام اضافه کرد: در خدمات شهری هم به رغم گسترش شهرنشینی متاسفانه از ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نشده است، ۲۰ فضای مذهبی و مسجد جدید در شهر ایلام باید ایجاد می‌شد، ولی متاسفانه انجام شده است.
حجت الاسلام کریمی تبار تصریح کرد: ساخت مسجد در نقاط مختلف شهر ایلام از مهمترین مسائل شهر است، چه کسی متولی این قضیه است؟
شورای شهر باید متولی این قضیه شود.در کنار آپارتمان سازی باید به بخش‌های خدماتی، فضای سبز، فضای آموزشی و مذهبی هم توجه شود.
وی عنوان کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز در حاشیه شهر هم یکی از مهمترین مسائلی است که باید مورد توجه و ساماندهی قرار گیرد، مجوزهای غیرقانونی برای ساخت و ساز که در شهر ایلام داده می‌شود، به یکی از پرسودترین کارها تبدیل می‌شود، چه کسی باید جلوی این ساخت و سازها را بگیرد؟
تراکم غیرمجاز ساختمان در شهر ایلام متاسفانه وجود دارد، ساخت و سازها باید طبق اصولی و قانونی باشند.
وی گفت: متاسفانه اگر شرایط بحرانی مثل زلزله در شهر به وجود بیایید، زیرساخت‌های کنونی شهر جوابگوی نیازهای مردم نخواهند بود.
عده‌ای دلال متاسفانه به راحتی از قضیه ساخت و سازهای غیرمجاز و اضافه بنا در شهر ایلام سو استفاده می‌کنند.
امام جمعه ایلام عنوان کرد: این مسأله اضافه بنا در سال‌های آینده قطعاً به یک مسأله بحرانی در شهر ایلام تبدیل خواهد شد.