زندگی با قرآن در جامعه به گفتمان تبدیل شود
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه زندگی با آیههای قرآن به سلامت روحی و جسمی، مادی و معنوی جامعه کمک میکند، گفت: زندگی با قرآن باید به یک گفتمان در جامعه تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، طرح «زندگی با آیههای قرآن» به عنوان یک اقدام فرهنگی نوآورانه، که در ماه مبارک رمضان به عنوان دومین سال متوالی توسط سازمان تبلیغات اسلامی و با مشارکت و همراهی مراکز و خانههای قرآنی به اجرا درآمد، توانسته است جایگاه ویژهای در دل مردم پیدا کند.
این طرح شامل مجموعهای از مسابقات متنوع و جذاب قرآنی است که با هدف جلب توجه و مشارکت عمومی طراحی شد و علاوه بر این، تبلیغات مؤثر و آبرومندانهای که در راستای این طرح انجام شده، به افزایش محبوبیت آن کمک شایانی کرده است.
به نظر میرسد انس افراد با آیات قرآن، ناشی از انگیزههای فردی و علاقمندی به یادگیری و تدبر در آیات کلام الهی میتواند به ترویج بیشتر فرهنگ قرآنی در جامعه یاری رساند.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اجرای موفق طرح زندگی با آیهها در استان و با بیان اینکه زندگی با آیههای قرآن به سلامت روحی و جسمی، مادی و معنوی جامعه کمک میکند، از اجرای این طرح تقدیر کرد.
وی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: زندگی با قرآن باید به عنوان یک گفتمانی در جامعه گسترش یابد و رویکرد و عملکردها باید قرآنی باشد و در این صورت در بعد مادی و جسمی و معنوی به سلامت جامعه خواهیم رسید.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اجرای طرح زندگی با آیهها و مستورا در کشور و استان از مبلغان خواست تا آیات این طرح را مطالعه کنند و نسبت به گفتمان سازی آن در جامعه اقدام کنند.
آیت الله محمدی لائینی اظهار کرد: باید زندگی را به سمت زندگی قرآنی با هدف تأمین سلامت جسمی و معنوی و روحی پیش ببریم.
استقبال مازندرانیها از طرح زندگی با آیهها
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح زندگی با آیهها اظهار کرد: در طول ماه مبارک رمضان بیش از ۱۴ هزار محفل در مساجد، چهار هزار و ۵۰۰ محفل در هیئات مذهبی، نزدیک به ۷۰۰ محفل در ادارات و نهادها، چهار هزار و ۲۵۰ محفل در مدارس، دو هزار و ۱۰۰ محفل در اماکن عمومی و قریب به هشت هزار و ۴۰۰ محفل خانگی در این استان به همت آحاد مردم دیار علویان برگزار شد.
حجت الاسلام محمد مهدی شریف تبار بیان کرد: در این مدت سی مسابقه پیامکی به صورت روزانه در شبکه استانی و شبکههای اجتماعی در بستر فضای مجازی برگزار شد.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۴۰ هزار پیامک دریافتی نشانگر علاقه مردم به محتوای قرآنی و برنامههای اینچنینی است، ادامه داد: طی قرعه کشی از بین شرکت کنندگان هر روز به ۳۰ نفر مبلغ ۵ میلیون تومان کمک هزینه سفر به کربلای معلی تخصیص داده شد.