خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کودکان معصوم غزه مقابل چشم پدر و مادرشان قطعه‌قطعه می‌شوند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 13:53
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به آیه 9 سوره ممتحنه اظهار داشت: این آیه مسلمانان را به مقابله با ستمکارانی که خون مسلمانان را می ریزند و آن ها را از دیارشان اخراج می کنند، دعوت می کند.
زنجان،مسلمانان،آيه،امام،پايان،استغاثه،بازاريان،دعاي،مصيبت،جن ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان امروز در تجمع بازاریان و کسبه زنجان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی که در مسجد جامع زنجان برگزار شد، با اشاره به آیه 9 سوره ممتحنه اظهار داشت: این آیه مسلمانان را به مقابله با ستمکارانی که خون مسلمانان را می‌ریزند و آن‌ها را از دیارشان اخراج می‌کنند، دعوت می‌کند.
وی تأکید کرد: اگر حکام اسلامی به این آیه توجه کنند و اندیشه قرآنی در جهان اسلام مستولی شود، بسیاری از مشکلات و ظلم‌ها پایان خواهد یافت.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان افزود: امروز، بزرگی مصیبت و ابتلا برای همه مسلمانان قابل لمس است.
کشتار کودکان معصوم در غزه، دل هر انسانی را، حتی سنگدل‌ترین افراد را به درد می‌آورد.
مسلمانان در این روزها، شب و روز ندارند و با دیدن فرزندان خود، به یاد طفلان مظلوم غزه می‌افتند که هر روز در مقابل چشم پدر و مادرشان قطعه‌قطعه می‌شوند.
وی گفت: این تجمع با محوریت اصناف و بازاریان زنجان برگزار شد که همواره در مقاطع مختلف انقلاب پیشگام بوده‌اند.
همچنین مردم زنجان اعلام آمادگی کردند که جان و مال خود را برای دفاع از اسلام و مقابله با ظلم فدا کنند.
این مردم در ماه‌های گذشته نیز با مشارکت در پویش ایران همدل بارها درخشیدند.
گفتنی است، سه شنبه 26 فروردین بعد از نماز مغرب و عشا، مردم از سراسر کشور در مسجد مقدس جمکران حاضر خواهند شد و با ندای استغاثه، امام عصر و منجی عالم را صدا خواهند کرد تا دستگیری کند و فرجی در این امر صورت گیرد.
دعای فرج و استغاثه، با تمام وجود و از عمق دل‌ها، به امید گشایش و پایان این مصیبت خوانده خواهد شد.
در این مراسم، حاج ولی‌الله کلامی زنجانی شاعر آیینی کشورمان نیز با اشعاری زیبا، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
همچنین در پایان مراسم، دعای الهی برای نابودی ستمکاران و پیروزی جبهه مقاومت توسط حاضرین در جمع قرائت شد.
انتهای پیام/