خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هنر نخ و میخ در سنندج؛روایتی از آرامش وصادرات هنر انقلابی به خارج کشور

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 14:01
سنندج-یک هنرمند جوان سنندجی با اشاره به ظرفیت بالای اشتغال‌زایی و صادرات هنر نخ و میخ، گفت: تاکنون ۳۴ تابلو از آثار کارگاه ما به خارج از کشور ارسال شده است.
هنري،آثار،كارگاه،نخ،هنرمند،هنر،حوزه،اشاره،حدادي،ميخ

حامد حدادی، هنرمند رشته هنرهای تجسمی و فعال در حوزه نخ و میخ، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از سال ۱۳۹۸ وارد عرصه هنر شده، اظهار کرد: از دوران کودکی علاقه زیادی به فعالیت‌های هنری و عملی داشتم اما شرایط برای ورود حرفه‌ای به این عرصه فراهم نبود.
وی با اشاره به اینکه هنر برای او منبع آرامش است، افزود: سبک فعالیت من هنر «نخ و میخ» یا «String Art» است که در آن با استفاده از میخ‌زنی و نخ‌های ابریشم، آثار هنری خلق می‌شود.
این هنرمند سنندجی با بیان اینکه در سال‌های اخیر کارگاه هنری «داژو» را راه‌اندازی کرده، عنوان کرد: با حمایت حوزه هنری، میراث فرهنگی، فرمانداری و استانداری کردستان توانستیم کارگاه را به خوبی معرفی کرده و آثار فاخر و ارزشمندی را در معرض دید علاقه‌مندان قرار دهیم.
حدادی ادامه داد: آثار ما عمدتاً به‌صورت سفارش‌های مناسبتی مانند تولد، سالگرد و مناسبت‌های فرهنگی به مردم ارائه می‌شود و مخاطبان عمومی دارد و در بسیاری از مراسم اداری استان نیز همکاری‌های گسترده‌ای داشته‌ایم.
وی با اشاره به ویژگی خاص آثار نخ و میخ اظهار کرد: بسیاری از افراد در نگاه اول تصور می‌کنند زیر تابلو عکس وجود دارد، اما زمانی که از نزدیک مشاهده می‌کنند، متوجه می‌شوند تصویر تنها با تراکم نخ و بدون هیچ تصویر یا چاپی شکل گرفته است.
چهره شهدا و مفاخر از سوژه‌های هنری
این هنرمند کردستانی با اشاره به موضوعات آثار خود گفت: چهره شهدا، هنرمندان برجسته و شخصیت‌های فاخر از جمله سوژه‌های اصلی آثار کارگاه داژو هستند.
حدادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش‌های پیش‌روی این هنر تصریح کرد: مهم‌ترین مشکل، نبود حمایت مالی مستمر است.
وی ادامه داد: تاکنون بارها وعده‌هایی برای دریافت وام یا حمایت داده شده اما تنها نهادی که در عمل پشتیبانی کرده، حوزه هنری بوده است.
وی با بیان اینکه کارگاه هنری داژو ظرفیت اشتغال‌زایی و صادرات آثار هنری را دارد، گفت: تاکنون ۳۴ تابلو از آثار این کارگاه به خارج از کشور صادر شده اما به دلیل هزینه‌های بالا، تعداد نیروهای فعال به حداقل رسیده است.
این هنرمند جوان در پایان تأکید کرد: اگر حمایت‌های مالی و زیرساختی به شکل جدی‌تری ادامه پیدا کند، این کارگاه می‌تواند به قطب مهمی در حوزه هنرهای تجسمی و صادرات محصولات هنری در استان کردستان تبدیل شود.