خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای رفع مشکلات معیشتی کارکنان دستگاه قضا

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 14:30
کبودرآهنگ- رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور به تلاش های صورت گرفته برای رفع مشکلات کارکنان دستگاه قضا گفت: در راستای بهبود وضعیت معیشتی در قوه قضائیه اقداماتی انجام شده است.
كاركنان،توجه،رئيس،قضائي،وضعيت،قضات،والمسلمين،دادگستري،لزوم،پست

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کارکنان قضائی و اداری دادگستری کبودر آهنگ با حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان، رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کل کشور برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان با بیان اینکه مشکلات و مباحثی که از جانب شما کارکنان و قضات بیان شد، به رئیس دستگاه قضا منتقل می‌کنم اظهار کرد: از شما که تلاش صادقانه می‌کنید تشکر و قدردانی می‌کنم و بدانید ما آمده‌ایم تا از نزدیک در جریان امور و مسائل شما قرار بگیریم و آنها را پیگیری کنیم.
رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور با اشاره به تلاش‌های رئیس قوه قضائیه برای رفع مشکلات این دستگاه و کارکنان آن افزود: امیدوارم روزی فرا برسد که در همه تشکیلات و نهادها، افراد رضایتی از تلاش‌هایی که می‌کنند داشته باشند.
وی با این توضیح که درباره وضعیت ساختمان نیز نکات را منتقل می‌کنم مطرح کرد: وضعیت پزشکی قانونی و پزشک مستقر در این شهرستان را نیز مورد توجه قرار می‌دهیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان در ادامه سخنان خود ضمن تشریح اقدامات رخ داده و تلاش‌های صورت گرفته در راستای بهبود وضعیت معیشتی در قوه قضائیه، از کارکنانی که به تازگی ازدواج کرده و یا صاحب فرزند شده‌اند، تقدیر کرد.
در ابتدای این دیدار علاوه بر ارائه گزارش رئیس دادگستری شهرستان از آخرین وضعیت دادسرا و دادگاه‌ها، نمایندگان کارکنان قضائی و اداری به مباحث و مشکلاتی مانند لزوم توجه به فضای فیزیکی و نیازهای کارکنان دادگستری شهرستان، کمبود نیروی انسانی، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی، عدم تطابق پست سازمانی با پست عملیاتی، کمبود امکانات رفاهی، لزوم توجه به ارتقای پست و درجه سازمانی، بهبود شرایط بیمه‌های تکمیلی، نگاه افراطی به آمار و کاهش کیفیت، توجه به آموزش حقوقی قضات و استمرار آن و لزوم افزایش ظرفیت علمی قضات و توجه به شرایط دادگاه‌های صلح و چالش‌های آن اشاره داشتند.