خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی آغاز شد

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 14:53
سازمان تأمین اجتماعی زمان دقیق واریز حقوق فروردین و معوقات متناسب سازی را اعلام کرد.
ليست،پاياني،پرداخت،اجتماعي،معوقات،واريز

به گزارش خبرگزاری تسنیم,سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان، از ساعات پایانی یکشنبه و نهایتاً تا پایان روز دوشنبه از طریق بانک‌های عامل به حساب ذی‌نفعان واریز خواهد شد.
ضمن عذرخواهی از تاخیر پیش‌آمده در فرآیند محاسبات و پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی؛ به اطلاع می‌رساند با توجه به حجم بالای امور محاسباتی بیمه‌ای در هفته پایانی فروردین‌ماه و همچنین نیاز به آماده‌سازی سیستم‌های سازمان برای دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌های مشمول قانون تأمین اجتماعی و تهیه لیست علی‌الحساب مستمری‌بگیران برای پرداخت به‌موقع مستمری فروردین، عملیات آماده‌سازی لیست پرداخت معوقات با نهایت دقت و بررسی‌های لازم جهت جلوگیری از هرگونه خطا و تضییع حقوق افراد، برای تمامی مستمری‌بگیران (بازنشستگان، ازکارافتادگان و بازماندگان) در حال انجام است.
با تلاش خدمتگزاران شما در واحدهای تخصصی مربوطه سازمان تأمین اجتماعی، در صورت تجمیع و کنترل نهایی مبالغ مابه‌التفاوت، از ساعات پایانی امشب (یک شنبه 24 فروردین) و در غیر این ‌صورت نهایتا تا پایان روز دوشنبه از طریق بانک‌های عامل به حساب ذی‌نفعان واریز خواهد شد.
انتهای پیام/