خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارس آبادمغان دروازه ورود به قفقاز می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 15:18
پارس آباد- نماینده مردم پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز در مجلس شورای اسلامی از پیگیری ها برای بازگشایی پایانه لجستیکی تازه کند شهرستان پارس آباد برای ورود به بازارهای حوزه قفقاز خبر داد.
ريلي،پايانه،بارانداز،لجستيكي،روابط،ايجاد،اقتصادي

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم فهیمی ظهر دوشنبه در بازدید از محل بارانداز ریلی و پایانه لجستیکی تازه کند شهرستان پارس‌آباد گفت: با اجرایی شدن این پروژه شاهد تحول و جهشی بزرگ در تولیدات محصولات کشاورزی، دامپروری، باغداری و صنایع تبدیلی و تکمیلی و گلخانه‌ای در منطقه خواهیم بود.
وی از پیگیری ویژه اجرایی شدن این پایانه در مجلس و دولت خبر داد و افزود: با گسترش روابط ایران با کشورهای حوزه قفقاز، اوراسیا و روسیه، طرح‌های اقتصادی بارانداز ریلی، پایانه لجستیکی و تکمیل کرویدور جهانی ریلی و جاده‌ای از مسیر پارس‌آباد هموار می‌شود.
نماینده پارس آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز در مجلس شورای اسلامی به جانمایی مناسب ایجاد بارانداز ریلی و پایانه لجستیکی تازه کند مغان در فاصله ۱٠ کیلومتری با ایستگاه‌های ریلی راه آهن و جاده‌ای فعال در کشور جمهوری آذربایجان اشاره کرد و گفت: ایجاد این پایانه تأثیر بسزایی در صادرات و روابط اقتصادی ایران با کشورهای همسایه خواهد داشت.
فهیمی تصریح کرد: در سفری که رئیس جمهور کشورمان به جمهوری آذربایجان خواهند داشت تصمیمات مهمی در خصوص روابط اقتصادی بین دو کشور ایجاد می‌شود که امیدواریم راه اندازی باراندازی ریلی نیز جز این تصمیمات و پیگیرها باشد.