خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروش دانشگاهیان قم در حمایت از مردم مظلوم غزه

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 15:30
قم- در پی تداوم جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه، دانشگاهیان استان قم با برپایی تجمعات اعتراضی، حمایت قاطع خود را از فلسطینیان اعلام کردند.
قم،دانشگاه،غزه،دانشجويان،حمايت،فلسطين،تجمعات،اعتراضي،تجمع،جا ...

به گزارش خبرنگار مهر، دانشجویان دانشگاه‌های مختلف استان قم شامل دانشگاه قم، دانشگاه صنعتی قم، دانشگاه حضرت معصومه سلام الله علیها، دانشگاه فارابی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی قم، ظهر دوشنبه با تجمع در فضایی آکنده از همبستگی و همدلی در جوار مقبره شهید گمنام دانشگاه قم، فریاد حمایت از مردم تحت ستم غزه را سر دادند.
این تجمع باشکوه، نمادی از وحدت و آگاهی قشر جوان و فرهیخته استان قم در قبال مسائل بین‌المللی و به‌ویژه مسئله فلسطین بود.
علاوه بر این تجمع محوری، تجمعات مشابهی نیز در دانشگاه معارف اسلامی و دانشگاه فرهنگیان قم برگزار شد که نشان از اهتمام و عمق حمایت جامعه دانشگاهی قم از مردم مظلوم فلسطین دارد.
دانشجویان شرکت‌کننده در این تجمعات اعتراضی، با سردادن شعارهای کوبنده مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا، ضمن ابراز انزجار از کشتار بی‌رحمانه ساکنان بی‌دفاع غزه، خواستار مداخله فوری و قاطع مجامع بین‌المللی برای توقف این نسل‌کشی آشکار شدند.
یکی از بخش‌های مهم این حرکت اعتراضی، امضای طوماری توسط دانشجویان بود که در این طومار، دانشگاهیان قم از مجامع جهانی، به ویژه نخبگان و دانشجویان سراسر جهان، خواستار حمایت جدی و عملی از مردم و کودکان بی‌گناه غزه و تلاش برای توقف فوری جنایات و نسل‌کشی در این سرزمین اشغالی شدند.
این اقدام نمادین، نشان از تلاش جامعه دانشگاهی برای رساندن صدای مظلومیت مردم غزه به گوش جهانیان و ایجاد موجی از حمایت بین‌المللی دارد.
این تجمعات اعتراضی در دانشگاه‌های قم، بار دیگر بر موضع ثابت و اصولی ملت ایران در حمایت از حقوق مردم فلسطین و محکومیت اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی تأکید کرد و حضور پرشور دانشجویان به عنوان قشر آگاه و پیشرو جامعه، پیامی روشن به حامیان رژیم اشغالگر قدس مبنی بر عدم سکوت و بی‌تفاوتی در برابر ظلم و ستم است.
این حرکت خودجوش و پرشور دانشگاهیان قم، به موج حمایت‌های مردمی و دانشجویی در سراسر کشور از مردم مظلوم غزه پیوسته و بار دیگر نشان داد که مسئله فلسطین همچنان در قلب و وجدان ملت ایران زنده و پویا است.