فرانسه وارد بازی سهمخواهی از مذاکرات ایران و آمریکا شد
مشرق
|
بینالملل
|
دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 15:41
وزیر خارجه فرانسه علیرغم استقبال از مذاکرات عمان گفته است که منافع اروپا باید در هرگونه مذاکرات ایران و آمریکا در اولویت قرار گیرد.

به گزارش مشرق، «ژان-نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه امروز دوشنبه در حاشیه نشست وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، از آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایالات متحده و ایران در مسقط و از طریق میانجیگری عمان استقبال کرد.
بارو علیرغم خوشبینی در خصوص این مذاکرات گفت «ما از این گام بسیار استقبال میکنیم اما با دوستان و شرکای بریتانیایی و آلمانی خود هوشیار خواهیم بود تا اطمینان حاصل کنیم که هرگونه مذاکراتی که ممکن است انجام شود با منافع امنیتی ما سازگار باشد».
در همین راستا، وزارت امور خارجه ایران نیز اعلام کرد که مذاکرات پیشرو با آمریکا که قرار است در هفته آینده ادامه یابد، بهصورت غیرمستقیم و با میانجیگری عمان خواهد بود و تمرکز آن تنها بر مسائل هستهای و رفع تحریمها خواهد بود.