دولت ترامپ بدون مدرک مهاجران را تروریست مینامد - تسنیم
مقامات دولت ترامپ مهاجران دستگیر شده را به عنوان افراد تبهکار یا تروریست معرفی می کنند بدون اینکه از این ادعاها در دادگاه دفاع کنند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که دولت دونالد ترامپ در حال سرکوب مهاجران است، مقامات بارها به طور علنی بازداشت شدگان را به عنوان رهبران گروه های تبهکاری یا حتی تروریست معرفی کرده بدون اینکه تلاش کند تا از این ادعاهای تحریک آمیز خود در دادگاه دفاع کنند.
پس از آنکه ماموران افبیآی در تاریخ 27 مارس به خانه یک شهروند السالوادوری که ب طور غیرقانونی در ویرجینیا زندگی می کرد، یورش برده و او را دستگیر کردند، پام باندی دادستان کل در یک کنفرانس خبری در کنار کش پاتل رئیس اف بی ای ایستاد و این اتهام را علیه این مهاجر غیرقانونی مطرح کرد که او یکی از سه رئیس ارشد گروه تبهکاری خیابان MS-13 است و او را تروریست نامید.
کمتر از دو هفته بعد، وزارت دادگستری تنها یک اتهام را متوجه این مهاجر السالوادوری کرد: نگه داری غیرقانونی سلاح گرم توسط یک فرد خارجی.
و باندی اعلام کرد که این مهاجر به کشورش بازگردانده می شود.
در مورد دیگری حدود دو هفته پیش، ماموران اداره مهاجرت و گمرکات آمریکا یک مرد اهل السالوادور را در مریلند دستگیر کرده و او را به همراه پسر 5 ساله اش که مبتلا به اوتیسم بود، به اداره پلیس منتقل کردند.
همسر این مرد از این ماموران شکایت کرد و در شکایت نامه خود نوشت: ماموران پس از دستگیری همسرش، با او تماس گرفته و به او 10 دقیقه فرصت دادند تا برای بردن پسرش مراجعه کند در غیر این صورت او را به مرکز خدمات حمایتی کودکان منتقل می کنند.
پس از اینکه دولت این مرد را به السالوادور بازگرداند، کاخ سفید مدعی شد او در قاچاق انسان دشت داشته است اما این اتهامات در اسناد پرونده شکایت مطرح شده در دادگاه برا اخراج غیرقانونی وی، دیده نشد.
وی به همراه 238 مرد ونزوئلایی متهم به عضویت در یک گروه تبهکاری به السالوادور منتقل شده و در حال حاضر در یک زندان فوق امنیتی در این کشور نگه داری می شوند.
مقامات مهاجرتی آمریکا در اسناد ارائه شده به دادگاه اظهار کردند که بسیاری از دستگیرشدگان سوابق کیفری ندارند اما همچنان تحت الحفظ هستند زیرا آنها همچنان خطرناک هستند.
در همین حال، کریستی نوم وزیر امنیت داخلی آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره علت اینکه چرا دولت ترامپ جزئیات اتهامات مهاجران ونزوئلایی دستگیر شده را منتشر نمی کند گفت که به ارزیابی های دولت اعتماد دارد و این افراد باید باقی عمر خود را در زندان بگذرانند.
کارشناسان حقوقی اظهار می کنند بازپرسان به طور عادی از مطرح کردن اتهامات عمومی انجام اقدامات کیفری جدی مانند رهبری یک گروه تبهکاری و یا دست داشتن در قاچاق انسان علیه مهاجران دستگیر شده، بدون ارائه مدارک مربوطه در دادگاه برای دفاع از این اتهامات خودداری می کنند، زیرا آنها می توانند پرونده های کیفری را به خطر بیاندازند.
یک قاضی آمریکایی در جلسه استماع رسیدگی به پرونده مهاجر السالوادوری اخراج شده از آمریکا گفت: براساس قانون، وقتی که یک نفر به عضویت در یک سازمان تروریستی و خشن متهم می شود، این مورد به شکل یک اتهام، شکایت و رویه کیفری مطرح می شود تا ما بتوانیم حقایق را ارزیابی کنیم.
وی حکم بازگرداندن این مهاجر به آمریکا را صادر کرد و دیوان عالی نیز تا حدی این حکم را تایید کرده است.
یکی دیگر از مقامات دولت ترامپ اعلام کرد کاخ سفید نمی تواند اطلاعات حساس درباره عملیات های اطلاعاتی و جمع آوری اطلاعات را منتشر کند.
اما به اقدامات دولت اطمینان دارد.
کارشناسان حقوقی بر این باورند اظهارات خارج از دادگاه می تواند وکلای دفاع را برای درخواست رفع اتهامات و یا انتقال پرونده به دادگاه دیگری وادارد.
سیاست های وزارت دادگستری آمریکا، به طور عادی اظهارنظرات عمومی درباره پرونده های در حال بررسی برای اطلاعات مربوط به اسناد در دسترس مانند اتهامات یا شکایت ها را محدود می کند و از تفسیر شخصیت یک متهم خودداری می کند.
این در حالی است که وزارت دادگستری به طور مرسوم به دنبال در بازداشت نگه داشتن متهمان دارای سابقه کیفری زیاد و بازجویی از آنها در داخل خاک آمریکا به جای اعتماد به دولت های خارجی برای اجرای عدالت است.
درحالی که دولت ترامپ تلاش کرده تا برخی اعضای گروه های تبهکاری را بدون مدارک مشخصی دستگیر و از آمریکا اخراج کند، اما مجبور به عقب نشینی از برخی پرونده های بزرگ مهاجرتی فدرال شده است.
دونالد ترامپ در زمان کمپین های انتخاباتی و نیز پس از به قدرت رسیدن بارها اعلام کرده که بزرگترین عملیات اخراج گسترده مهاجران در خاک آمریکا را آغاز می کند.
از این رو، از تاریخ 20 ژانویه یعنی در روز تحلیف رئیس جمهور، این عملیات آغاز شده است.
وی با امضای فرمان های اجرایی، امکان دستگیری مهاجران غیر مجرم را برای ماموران اداره مهاجرت فراهم کرده است.
همچنین طبق دستور ترامپ از دیگر نهادهای فدرال خواسته شده تا در این مسیر به اداره مهاجرت کمک کنند.
ترامپ ساعاتی پس از راه یابی به کاخ سفید، فرامین اجرایی و اقدامات مختلفی را برای مقابله با مهاجران غیرقانونی آغاز کرده است.
توافق با ونزوئلا، گواتمالا، کوبا، هند، پرو و هندوراس، و انتقال مهاجران غیرقانونی با استفاده از هواپیماهای نظامی به این کشورها و نیز طرح انتقال مهاجران به خلیج گوانتانامو، و اعلام وضعیت اضطراری در مرکز مکزیک با آمریکا، از جمله این اقدامات بوده است.
انتهای پیام/