خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر سبک زندگی خانواده‌ها/‌ خانه‌هایی که ‌خوابگاه شده‌اند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 16:53
مدیر حوزه های علمیه خواهران با ابراز نگرانی از کاهش گفت وگوی مؤثر میان اعضای خانواده، گفت: امروز به دلیل مشغله های کاری والدین و غلبه تلفن همراه و تلویزیون، خانه ها به خوابگاه تبدیل شده اند و بنیان خانواده در معرض تهدید جدی قرار گرفته است.
اشاره،فاضل،معاونت،مديران،امور،تقوا،خواهران،انتصاب،سخنانش،علم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی فاضل، در نشست مدیران و کارکنان ستادی معاونت امور حوزه‌ها که در سالن همایش شهید سلیمانی برگزار شد، با اشاره به آیه 183 سوره بقره، گفت: روزه‌داری تنها برای یک ماه نیست، بلکه تمرینی است برای تقوا در تمام ایام سال؛ مهم‌تر از روزه گرفتن، حفظ دستاورد تقوا در برابر دشمنی همیشگی به‌نام شیطان است.
وی افزود: مهم‌ترین وظیفه ما پس از رمضان، مراقبت از آثار و برکات معنوی این ماه است؛ باید سبک زندگی ما در تمام سال، نشان‌دهنده اثر روزه‌داری باشد.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با تأکید بر سرعت بالای تغییر و تحول در نسل جدید، اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های جدی معاونت امور حوزه‌ها، درک صحیح از تغییرات اجتماعی و فرهنگی است؛ امروز با نسلی روبه‌رو هستیم که درک، نیاز و الگوی رفتاری متفاوتی دارد.
فاضل با اشاره به دغدغه اصلی خانواده‌ها در زمینه تربیت فرزندان گفت: بسیاری از والدین به‌دلیل اشتغال و گرفتاری‌های روزمره، فرصت گفت‌وگوی مؤثر با فرزندان خود را از دست داده‌اند.
خانه‌ها به خوابگاه تبدیل شده و ارتباط میان اعضای خانواده، جای خود را به موبایل و تلویزیون داده است.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به ضرورت مراقبت رفتاری مسئولان حوزه گفت: سبک زندگی زاهدانه اهل بیت(ع)، به‌ویژه حضرت علی(ع) در دوران حکومت، باید الگوی مسئولان حوزوی باشد.
رفتار مدیران و کارکنان معاونت‌ها در نگاه طلاب زیر ذره‌بین است و نباید موجب دل‌زدگی یا دین‌گریزی آنان شود.
فاضل تأکید کرد: ما باید کاری نکنیم که یک طلبه خواهر، به‌دلیل محدودیت‌های معیشتی، دچار حسرت و مقایسه با امکانات دیگران شود؛ ساده‌زیستی، وظیفه و یک اصل اخلاقی است.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در بخش پایانی سخنانش به موضوع انتصاب مدیران استانی اشاره کرد و گفت: اگر مدیری در انجام مأموریت‌های خود موفق نباشد، نباید در جایگاه خود باقی بماند.
معاونت امور حوزه‌ها باید در این زمینه جدی‌تر عمل کند و با نگاهی راهبردی، نسبت به انتصاب افراد شایسته اقدام کند.
وی افزود: رسیدن به موفقیت، بدون سعی، تلاش، تحمل و سعه‌صدر ممکن نیست و هر کس باید به‌اندازه تلاش خود از فرصت‌ها بهره‌مند شود.
انتهای پیام/