نقشه راه کشور در مسیر ارتقای سلامت اجتماعی باشد
بیرجند- معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: نقشه راه کشور باید در مسیر ارتقای سلامت اجتماعی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن موسوی چلک ظهر دوشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران کل بهزیستی استان اظهار کرد: نقشه راه کشور باید در مسیر ارتقای سلامت اجتماعی باشد و باید در این مسیر از دانش شرکای اجتماعی دولتی و غیر دولتی، دانشگاهها و نخبگان استفاده شود.
وی گفت: توسعه کیفی و کمی خدمت بهزیستی یکی از هدفگذاری های مورد نظر است و باید از همه ظرفیتها در این راستا استفاده کنیم تا بهزیستی به عنوان یک سازمان مهم اجتماعی بتواند به جامعه هدف خدمت کند.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که رضایت خدمت گیرندگان در بهزیستی را افزایش دهیم تا در این راستا توسعه کیفی خدمات با رویکرد مدیریتی محقق شود.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: بهزیستی یک سازمان مشکل محور نیست بلکه زیست بهتر برای خدمت گیرندگان را ایجاد میکند و اولویت اصلی توسعه خدمات پیشگیرانه است که برای تحقق این هدف به همکاری دیگر نهادها نیاز است تا مردم برای زندگی بهتر و با کیفیت تر از خدمات بهزیستی استفاده کنند.
وی یادآور شد: سرریز مشکلات اقتصادی به سمت سازمانهای اجتماعی و قضایی میرود که باید از این موضوع پیشگیری کنیم و نقش بهزیستی در این پیشگیری پررنگتر است.
موسوی چلک با تاکید بر اینکه بسیاری از مسائل اجتماعی اگر پیشگیری شود ماهیت سیاسی و امنیتی پیدا نمیکند، یادآور شد: با استفاده از تمام تجربههای قبلی باید به سمت بازنگری حرکت کنیم لذا مسیر فعلی بهزیستی همچنان با افراد مشکل دار شناخته خواهد شد.
وی متذکر شد: با توجه به ماهیت خدمت رسانی، سختی کار برای کارکنان بهزیستی ضروری است که تاکنون این موضوع عملی نشده تا خدمات رسانی با کیفیت بهتری در بهزیستی به جامعه هدف انجام شود.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: توجه به نیروی انسانی از جمله امور ضروری در توسعه خدمات کیفی است که انجام آن سبب رضایت مردم میشود.
وی در ادامه سخنانش گفت: شرکای اجتماعی بهزیستی در بخشهای دولتی، قضایی، دانشگاهها، اصحاب رسانه و نخبگان از اهمیت بسیاری برخوردار هستند که باید با تعامل موثر و سازنده در این خصوص اقدام شود و ارزیابی مدیران استانی بر این اساس خواهد بود.
موسوی چلک خاطر نشان کرد: تمام افرادی که در راستای مسئولیتهای اجتماعی با بهزیستی همکاری میکنند، قابل احترام هستند و نقش رسانهها و خبرنگاران هم در این خصوص از اهمیت بسیاری برخوردار است و اگر رسانهای نقدی به بهزیستی داشت، حق نداریم آن را سرکوب کنیم چون بهترین گروه برای شفاف سازی و مطالبه گری رسانهها هستند.
وی خواستار تکریم بازنشستگان بهزیستی شد و افزود: مسائل بهزیستی نباید باری بر دوش مجموعه مدیریت سیاسی استان باشد لذا ضروری است این امور در مجموعه مدیریت داخلی سازمان حل و فصل شود.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۹۵ درصد انتصابات دوره جدید بهزیستی در کمیته داخلی سازمان انجام شده و بر اساس شاخصهای تعیین شده، انتخاب مدیران انجام میشود و در این خصوص به گرایش سیاسی افراد توجه نمیشود.
وی در ادامه گفت: در حوزه تخصیص اعتبارات هم حمایتهای لازم انجام خواهد شد تا تغییر مدیریتی خللی برای این موضوع ایجاد نکند.