پروندههای واحدهای تولیدی خارج از نوبت رسیدگی میشوند - تسنیم
سخنگوی قوه قضائیه با تاکید بر تسریع در رسیدگی به پرونده های مرتبط با واحدهای تولیدی گفت: این پرونده ها باید خارج از نوبت رسیدگی شوند تا با خطر تعطیلی و ورشکستگی مواجه نشوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، اصغر جهانگیر امروز در جلسه بررسی وضعیت کارکنان دستگاه قضایی شهرستان بهار با اشاره به اینکه تاکید رییس قوه قضاییه بر حل مشکلات مردم است، اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که مشکلات موجود را حل کنیم و هدف همین سفرها هم همین است و این سفرها نباید صرفا جنبه نمایشی داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه مطالبات مردم و کارکنان در چارچوب قانون است بیان کرد: دستگاه قضایی با محدودیتهای فراوانی در حوزههای مختلف روبهروست و متاسفانه شاهد این موضوع بودهایمکه امکانات و اعتبارات کافی و متناسب با جامعه به این وزارتخانه تعلق نگرفته است.
جهانگیر با اشاره به محدودیت های انسانی در این دستگاه افزود: مواجهه با افراد آسیب دیده توسط کارکنان باعث می شود که کارکنان دچار مشکلات زیادی شوند و باید به فکر خدمات رفاهی لازم برای آنها باشیم.
وی بیان کرد: یکسری اقداماتی انجام شده که کافی نیست و باید این خدمات به صورت مستمر انجام شود و در حال حاضر در حال پیگیری طرح هایی در سطح کشور هستیم.
جهانگیر با اشاره به اینکه یکیاز بزرگترین دغدغههای موجود بحث مسکن است، افزود: یکیاز بزرگترین دغدغههای موجود بحث مسکن است که برای این مسئله یکسری زمینهایی اختصاص یافته تا همکاران دیگر دچار این دغدغه نباشند.
سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه برخی نهادها برای حل مشکلات اقدام به تأسیس بانک کردهاند، تصریح کرد: این طرح خود باعث حل یکسری مشکلات میشود و باید بگوییم از هر طرحی که باعث راحتی در روند کار میشود استقبال میکنیم.
جهانگیر با اشاره به اینکه تولید و سرمایهگذاری صرفا یک شعار نیست، بیان کرد: این امر یک امر مقدس است و برای تحقق آن نهایت تلاش خودمان را انجام میدهیم.
وی با اشاره به ضرورت تسریع در رسیدگی به پروندههای مرتبط با واحدهای تولیدی افزود: این پروندهها باید خارج از نوبت رسیدگی شوند تا با خطر تعطیلی و ورشکستگی مواجه نشوند، چرا که این موضوع در تضاد با شعار سال است.
دستگاه قضایی این موضوع را بهطور جدی رصد میکند.
سخنگو قوه قضاییه با بیان اینکه جنبه های حمایتی از تولیدکنندگان باید پر رنگ تر شود تصریح کرد:باید آینده نگری را هدف خودمان بدانیم چراکه همین آینده نگری است که باعث پیشرفت می شود.
شهر جهانی سفال نیازمند حمایت ویژه است
جهانگیر همچنین عصر امروز در جریان دیدار با قضات، کارمندان، مدیران و تولیدکنندگان شهر لالجین، این شهر را به عنوان یک مرکز جهانی و مهم تولیدی دانست که نیازمند حمایت جدی است.
وی در حاشیه دیدار مردمی و نشست با کارکنان دادگستری شهرستان لالجین اظهار داشت: در کشورهای مختلف، برای واحدهای تولیدی تسهیلات و معافیتهایی در نظر گرفته میشود تا به عنوان نمونههای موفق به جامعه معرفی شوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به جایگاه جهانی لالجین در صنعت سفال، افزود: در جامعه ما، فعالیتهای واسطهگری اغلب بدون پرداخت مالیات انجام میگیرند، در حالی که تولیدکنندگان که نقش اساسی در گردش تولید دارند، با مقررات پیچیده و دستوپاگیر روبرو هستند و گاهی اوقات مورد جریمه قرار میگیرند.
جهانگیر تأکید کرد: این روند نیازمند اصلاح است و باید توجه ویژهای به بخشهای تولیدی و کارآفرینی معطوف شود.
وی بر اهمیت مشارکت مردمی در تحقق اهداف تأکید کرد و گفت: موفقیت در هر زمینهای نیازمند مشارکت فعال مردم است.
تجربیات جهانی نشان داده است که واگذاری بخشی از امور به مردم، موجب چابکتر شدن دولت و تمرکز آن بر مسائل کلان و امنیتی میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به شعار سال و ضرورت حمایت از سرمایهگذاری، عنوان کرد: قوه قضاییه آمادگی دارد تا در کنار دولت برای ایجاد امنیت سرمایهگذاری، حمایت از سرمایهگذاران و نظارت بر واحدهای تولیدی همکاری نماید و این امر را از وظایف خود میداند.
جهانگیر همچنین به مفهوم «بیداری» اشاره کرد و گفت: بیداری انسان دارای مراتب گوناگونی است؛ بیداری چشم به معنای دیدن حقیقت، بیداری گوش به معنای شنیدن واقعیتها و بیداری دست و پا به معنای کمک به رفع مشکلات مردم است و این نوع بیداری بسیار ارزشمند است.
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه در جامعهای که متعلق به حضرت ولیعصر (عج) است، بیداری واقعی در خدمت بیشتر به مردم تجلی مییابد، بر اهمیت خدمترسانی در راستای تحقق عدالت تأکید نمود.
انتهای پیام/.