توسعه گردشگری پایدار با جاذبه سدهای کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سدها، دروازه ای به سوی توسعه گردشگری پایدار بوده در حالی تاکنون در استان مغفول مانده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سیدمجتبی امیرحسین با تأکید بر پتانسیلهای عظیم این استان در حوزه سدهای آبی، چشماندازی روشن از توسعه گردشگری را ترسیم کرد و اظهار داشت: سدها نه تنها به عنوان منابع آبی حیاتی، بلکه به عنوان فرصتهایی بینظیر برای پیشرفت گردشگری است.
وی با اشاره به برنامههای دولت در سال 1404، توسعه زیرساختهای گردشگری آبی را به عنوان یکی از اولویتهای اصلی برشمرد و افزود: با توجه به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «سرمایهگذاری برای تولید»، حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی در حوزه گردشگری ضروری است و این حمایتها شامل شناسایی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در نقاط گردشگرپذیر استان و تسهیل فرآیند جذب سرمایه خواهد بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد توسعه سرمایهگذاری در صنعت گردشگری را عاملی کلیدی برای رونق اقتصادی استان دانست و از عزم این ادارهکل برای فراهم آوردن بستری مناسب جهت جذب سرمایهگذاران خبر داد.
وی سد شاه قاسم را به عنوان نمونهای برجسته از جاذبههای گردشگری آماده برای سرمایهگذاری گسترده معرفی کرد و افزود: این سد با برخورداری از مناظر طبیعی چشمنواز، ظرفیت بالایی برای جذب گردشگران و ایجاد فرصتهای شغلی دارد.
امیرحسینی به برنامههای این ادارهکل در زمینه توسعه کارگاههای تولیدی صنایع دستی اشاره کرد و ادامه داد: حمایت از هنرمندان و تولیدکنندگان این حوزه را در راستای تحقق شعار سال جزو اولویتها بوده و حضور در نمایشگاههای بینالمللی گردشگری بستری مناسب برای معرفی جاذبههای گردشگری کهگیلویه و بویراحمد و جذب سرمایهگذاران و گردشگران از سراسر جهان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد چشماندازی روشن از آینده گردشگری استان ارائه داد و بر عزم این ادارهکل برای بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای موجود، به منظور ایجاد توسعهای پایدار و همهجانبه تأکید کرد.
انتهای پیام/.