سهم صنعت از تسهیلات بانکی بسیار ناچیز است
نماینده صنعتگران استان همدان با گلایه از عملکرد بانک ها در حوزه تامین سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، گفت: سهم صنعت از تسهیلات بانکی بسیار ناچیز بوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فیصل مرداسی، بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان همدان با حضور رئیس قوه قضائیه، اظهار داشت: بانکها در زمینه تامین سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، عملکرد ضعفی دارند و سهم صنعت از تسهیلات بانکی بسیار ناچیز است.
وی به مشکل کمبود و قطعی برق اشاره کرد و افزود: این روزها با این مشکل دست و پنجه نرم میکنیم و واحدهای تولیدی برای حل این بحران به سمت خرید ژنراتور میروند که نتیجه آن هم خروج منابع ارزی از کشور است.
این فعال حوزه صنعت با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان ستونهای عزت اقتصادی کشورند که باید مورد حمایت جدی قرار گیرند، عنوان کرد: در شرایط کنونی کشور تولیدکنندگان ما با شرافت خود، درحال مقاومت مظلومانه و سرسختانه با دشمنان خود هستند.
مرداسی با اشاره به تاکیدات مستمر مقام معظم رهبری طی بیش از یک دهه گذشته بر اهمیت تولید و صنعت برای افزایش توان و تاب آوری اقتصادی، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب همواره از تولید و تولیدکننده بعنوان سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی حمایت کردهاند و اصلاح نظام حکمرانی اقتصادی یکی از راهکارهای برونرفت از مشکلات است.
وی با گلایه از اینکه نحوه با انتقاد از نحوه عرضه ارز برای تامین مواد اولیه و تجهیزات تولید، گفت: این موضوع تولیدکنندگان را با چالش جدی در برنامهریزی و ارتباط با طرفهای خارجی مواجه کرده است و تولیدکنندگان ناچارند ارز مورد نیاز خود را از بازار آزاد یا محل آورده شخصی تهیه کنند و پس از آن، فرآیند دشوار و طولانی ترخیص کالا از گمرک آغاز میشود.
نماینده صنعتگران استان همدان با بیان اینکه در سال گذشته برخی از کارخانجات ما بخاطر مشکلات تولید مواد اولیه و غیره با توقف در تولید مواجه شدند، اظهار داشت: با نیاز سنجی واحدهای تولیدی، تدوین سیاستهای عادلانه، منصفانه و مبتنی بر نظر کارشناسان، میتوان این موانع را برطرف کرد و رونق را به بخش صنعت بازگرداند.
مرداسی با اشاره به مشکلات جدی تامین مالی در واحدهای صنعتی، عنوان کرد: مجموعهای که بیش از 50 سال مشتری بانک سپه بوده، امروز به دلیل عدم اجرای مصوبه مربوط به حد اعتباری و ناتوانی در تامین سرمایه در گردش، ناچار به تعطیلیهای پیدرپی شده است.
وی با اشاره به چالش تامین برق واحدهای تولیدی، گفت: اگر وزارت نیرو هماهنگی لازم را ایجاد کرده و شهرکهای صنعتی با سرمایهگذاری مشترک واحدهای تولیدی اقدام به تأسیس نیروگاههای کوچک مقیاس میکردند، میتوانستیم ضمن تامین پایدار انرژی، از اتلاف منابع ارزی نیز جلوگیری کنیم.
نماینده صنعتگران استان همدان افزود: تقاضا داریم مرکزی ایجاد شود تا واحدهای تولیدی آسیبدیده بتوانند مسائل خود را مستقیما با مسئولان در میان بگذارند و از تعطیلی واحدها جلوگیری شود.
انتهای پیام/