خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمپ پاتوق خرید و فروش اموال سرقتی تا دستگیری سارقان در خراسان‌جنوبی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 19:24
بیرجند - سرپرست انتظامی شهرستان بیرجند از پلمب پاتوق خرید و فروش اموال سرقتی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه یک نفر مالخر دستگیر شد.
شهرستان،انتظامي،ماموران،دستگير،كشف،قضائي،پليسي،سرقت،مقام،سره ...

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین تقی زاده صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموران انتظامی اخباری مبنی بر اینکه پاتوقی در سطح شهرستان که محل خرید و فروش اموال مسروقه شده است دریافت کردند که پیگیری و بررسی موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی بیان داشت: ماموران کلانتری ۱۱ توحید شهرستان بیرجند با انجام اقدامات پلیسی و تحقیقات میدانی محل خرید و فروش اموال مسروقه را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی این مکان را مورد بازدید قرار دادند.
سرهنگ تقی زاده افزود: ماموران در این رابطه یک نفر مالخر دستگیر کردند که در بازجویی‌های پلیسی از متهم ۱۴ فقره سرقت کشف شده است.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه با دستور مقام قضائی پاتوق خرید و فروش اموال سرقتی پلمب شد؛ از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه فعالیت مشکوک به ویژه در زمینه خرید و فروش اموال سرقتی و پاتوق توزیع و مصرف مواد مخدر، مراتب را بلافاصله به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
کشف ۲ خودروی سرقتی از سارقان محتویات داخل خودرو
سرپرست انتظامی شهرستان بیرجند همچنین از کشف ۲ خودروی سرقتی از سارقان قطعات خودرو در این شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه ۲ نفر سارق و ۴ نفر مالخر دستگیر شدند.
تقی زاده اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت محتویات داخل خودرو در شهر بیرجند، بررسی و پیگیری موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی بیان داشت: مأموران کلانتری ۱۳ شهرستان بیرجند با انجام اقدامات پلیسی و تحقیقات میدانی ۲ متهم که با استفاده از خودروی سرقتی اقدام به سرقت محتویات خودرو می‌کردند را شناسایی کرده که با هماهنگی مقام قضائی طی عملیاتی سارقان دستگیر شدند.
سرهنگ تقی زاده افزود: ماموران همچنین در بازجویی‌های اولیه از متهمان ۴ نفر مالخر را نیز شناسایی و دستگیر کردند که متهمان دستگیر شده به ۴ فقره سرقت محتویات داخل خودرو اعتراف کرده و در این رابطه ۲ خودروی سرقتی از سارقان کشف گردید.
این مقام انتظامی با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند؛ از شهروندان خواست: وسایل نقلیه خود را به لوازم ایمنی مناسب مجهز و در صورت مشاهده موارد مشکوک، بلافاصله با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس برقرار کنند.
دستگیری سارق گوشی تلفن همراه
سرهنگ نصرالله طاهری فرمانده انتظامی بشرویه نیز گفت: مأموران انتظامی این شهرستان یک نفر سارق را دستگیر و یک فقره سرقت را کشف کردند.
وی اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره سرقت گوشی تلفن همراه در سطح شهرستان بشرویه، بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران کلانتری ۱۱ قائم (عج) شهرستان بشرویه با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، یک نفر سارق را در این خصوص شناسایی و تحت تعقیب قرار دادند و پس از هماهنگی با مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه متهم را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بشرویه بیان داشت: متهم ابتدا در اظهارات خود منکر هرگونه جرم و اتهامی شده اما با روبه رو شدن با شواهد موجود و ارائه مستندات به ناچار لب به اعتراف گشوده و به یک فقره سرقت گوشی تلفن همراه اعتراف کرد.
سرهنگ طاهری با بیان اینکه متهم دستگیر شده به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد؛ خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه فعالیت غیر قانونی توسط افراد مشکوک مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند، تا نسبت به دستگیری مجرمان و متخلفان اقدام شود.
دستگیری سارقان مغازه
سرهنگ حسین عرب فرمانده انتظامی شهرستان نهبندان نیز از دستگیری سارقان غیر بومی مغازه در این شهرستان خبر داد و افزود: در پی وقوع یک فقره سرقت مغازه در سطح شهر نهبندان، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
وی بیان داشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان نهبندان با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی ۲ نفر سارق غیر بومی را در این خصوص شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی متهمان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان نهبندان با بیان اینکه در بررسی اولیه از وسایل همراه متهمان تعدادی اقلام مسروقه کشف گردید؛ خاطر نشان کرد: متهمان در بازجویی‌های پلیسی به یک فقره سرقت مغازه اعتراف کردند که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
کشف انواع کالای قاچاق
فرماندهی انتظامی شهرستان طبس نیز از کشف انواع کالای خارجی قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ عباس حسنی اظهار داشت: مأموران انتظامی بخش دیهوک شهرستان طبس، هنگام گشت زنی و کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیونت مشکوک شدند و جهت بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.
وی افزود: ماًموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از کامیونت، انواع لوازم خانگی خارجی قاچاق کشف کردند که ارزش ریالی کالاها بنا بر نظریه کارشناسان مربوطه بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان طبس افزود: ماموران در این رابطه یک متهم دستگیر که با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی کردند.
کشف ۵۳۰ گرم هروئین
فرمانده انتظامی شهرستان فردوس نیز از کشف ۵۳۰ گرم هروئین خبر داد و گفت: در این رابطه ۲ متهم دستگیر شده است.
سرهنگ فاضل مریمی اظهار داشت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت سوداگران مرگ در تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی، بررسی و پیگیری موضوع در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی شهرستان فردوس هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه سواری لیفان مشکوک شدند که با انجام اقدامات پلیسی خودرو را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان فردوس بیان داشت: ماموران پس از هماهنگی با مراجع ذیصلاح در بازرسی از سواری لیفان، مقدار ۵۳۰ گرم هروئین که به طرز ماهرانه‌ای جاساز شده بود کشف کردند.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: ماموران در این رابطه یک دستگاه خودرو توقیف و ۲ متهم دستگیر کردند که متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.