خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باید دانست که تهاجم فرهنگی به هیچکس رحم نمی‌کند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1404 - 22:01
تبریز- پیشکسوت عرصه موسیقی موغام با تاکید بر اینکه نباید گذشته و هویت خود را فراموش کنیم، گفت: باید دانست که تهاجم فرهنگی به هیچکس رحم نمی‌کند.
موسيقي،فرهنگي،تبريز،جشنواره،شهرداري،جوانشير

به گزارش خبرنگار مهر، نعمت جوانشیر عصر دوشنبه در حاشیه برگزاری پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام اظهار داشت: استعدادهای درخشانی در عرصه موسیقی موغام پا بر صحنه گذاشته‌اند که زمینه‌ساز آینده درخشان در این حوزه شده‌اند.
وی ادامه داد: هر چقدر به این هنر بها داده شود، قطعاً نتایج بهتری خواهیم گرفت.
برای شناسایی استعدادهای درخشان در این حوزه، باید از هم اکنون دورخیز و آینده نگری لازم را داشته باشیم.
پیشکسوت موسیقی موغام با تاکید بر اینکه نباید گذشته و هویت خود را فراموش کنیم، ابراز داشت: باید دانست که تهاجم فرهنگی به هیچکس رحم نمی‌کند.
جوانشیر با قدردانی از همت شهرداری تبریز و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز برای برگزاری جشنواره افزود: برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی، باید ساز و تارهای ما کوک باشد تا مغلوب این تهاجمات نشویم.
گفتنی است پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز از شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده و تا روز چهارشنبه ۲۷ این ماه ادامه خواهد داشت.
همچنین مراسم اختتامیه نیز در روز ۲۸ فروردین ساعت ۱۹ در سالن همایش‌های بین المللی خاوران برگزار خواهد شد.