خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الجزایر ۱۲ کارمند سفارت فرانسه را اخراج کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 02:41
الجزایر در یک اقدام بی سابقه ۱۲ کارمند سفارت فرانسه در کشورش را اخراج کرد.
الجزاير،فرانسه،كشور،اقدام،تصميم،اعلام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، وزارت امور خارجه الجزایر اعلام کرد که این کشور ۱۲ نفر از کارکنان سفارت فرانسه در الجزیره را عنصر نامطلوب اعلام کرده و به آن‌ها ۴۸ ساعت فرصت داد، خاک این کشور را ترک کنند.
وزارت خارجه الجزایر تأکید کرده که این تصمیم، پاسخی به اقدام نمایشی و توهین‌آمیز دولت فرانسه در بازداشت یکی از کارکنان کنسولی الجزایر در فرانسه است.
الجزایر همچنین در بیانیه خود هشدار داده است: هرگونه اقدام مشابه دیگری که به حاکمیت الجزایر تعرض کند، از سوی وزیر کشور فرانسه یا دیگر مقامات، با واکنشی قاطع و متناسب مواجه خواهد شد.
پیشتر نشریه فیگارو گزارش داده بود که مقامات الجزایر تصمیم گرفته‌اند ۱۲ تن از اعضای سفارت فرانسه در این کشور را اخراج کنند.
بر اساس این گزارش، کارمندان مذکور ۴۸ ساعت فرصت داشتند تا الجزایر را ترک کنند.
این اقدام الجزایر یک حرکت بی سابقه از سال ۱۹۶۲ است که این کشور استقلال خود از فرانسه را اعلام کرد.
الجزایر شنبه این هفته به شدت نسبت به تصمیم پاریس مبنی بر بازداشت یکی از کارمندان کنسولگری خود اعتراض کرد.
این واقعه در راستای اجرای تحقیقات در خصوص ربوده شدن امیر بوخرص فعال مخالف الجزایری صورت گرفت.