دستور خاص دادستانی به شهرداری برای توقیف اموال دستفروشان
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: باتوجه به هزینه هایی که دستفروشان برای خرید اموال توقیف شده خود داشته اند، توقیف اموال کاملا در چارچوب قانون باشد و برای دستفروشان رسید صادر شود و پس از اخذ تعهد اموال به آنها بازگردانده شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی در نشست «شورای حفظ حقوق عامه» استان، با تأکید بر لزوم ساماندهی دستفروشان در شهر کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه گاهی حضور دستفروشان در برخی از اماکن پرتردد و پیاده روها رفت و آمد شهروندان را با مشکل مواجه می کند.
وی افزود: در سالهای اخیر اداره اجرائیات شهرداری به منظور رفع سد معبر و تسهیل تردد مردم برخوردهایی را با برخی از این دستفروشان داشته و گاهی اموال آنها را نیز توقیف میکنند.
دادستان کرمانشاه اضافه کرد: باتوجه به هزینههایی که دستفروشان برای خرید اموال توقیف شده خود داشته اند، ضروری است که توقیف این اموال کاملا در چارچوب قانون باشد، برای دستفروشان رسید صادر شود و پس از صورتجلسه و اخذ تعهد اموالشان به آنها بازگردانده شود.
کریمی تاکید کرد: به این منظور شهرداری با حضور نماینده دادستان باید کمیته ای را برای شناسایی اموال توقیف شده موجود در انبارهای خود تشکیل داده و اموال را به مالکینشان بازگرداند.
انتهای پیام/