خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی هواشناسی هرمزگان در روز سه شنبه ۲۶ فروردین

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 09:31
بندرعباس - آخرین پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان تشریح شد.
غربي،جزاير،دريايي،مناطق،استان،گردوغبار

به گزارش خبرنگار مهر، مورخ سه شنبه بیست و ششم فروردین ماه ۱۴۰۴؛ امروز به تدریج از ساعات ظهر در مناطق دریایی و جزایر خلیج فارس افزایش سرعت باد مورد انتظار است.
دریا به ویژه در جزایر غربی استان در جزایر کیش و لاوان از ساعات بعدازظهر و در طول شب نسبتاً مواج خواهد شد.تداوم بادهای شدید شمال غربی در روزهای چهارشنبه تا جمعه سبب مواج شدن تمامی مناطق دریایی استان خواهد شد.
سرعت باد در روزهای یاد شده در جزایر غربی استان قابل ملاحظه و به نزدیک ۵۰ کیلومتر بر ساعت نیز خواهد رسید.
با توجه به هشدار دریایی سطح نارنجی تا روز جمعه و نا ایمن بودن شرایط تردد های دریایی، توصیه می شود تمهیدات لازم در مناطق دریایی استان صورت پذیرد.
همچنین با توجه به تاثیر توده گردوغبار در مناطق غربی کشور، احتمال بروز گردوغبار و کاهش دید در جزایر غربی و برخی نقاط غربی استان دور از انتظار نخواهد بود.
از لحاظ دمایی موقتاً طی روزهای آینده ۱ تا ۳ درجه ای از میزان دمای هوا در طول روز در اکثر مناطق کاسته خواهد شد.