خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیای سبد معیشت کارگران در دستور کار است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 09:31
ساری- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: احیای سبد معیشت کارگران و ارتقای سطح رفاه قشر زحمتکش جامعه در دستور کار وزارتخانه قرار دارد.
كارگري،مازندران،بسيج،رفاه،جامعه،تعاون،كارگران،اجتماعي،استان، ...

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری صبح سه شنبه در دومین جلسه کارگروه اصلی ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر و بسیج کارگری استان مازندران اظهار کرد: در استان مازندران، با مدیریت صحیح و تعامل نزدیک اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، شاهد بیشترین میزان همکاری و هماهنگی هستیم و این همراهی توانسته در ارتقای بهره‌وری و ایجاد محیط کار ایمن و آرام برای کارگران، نقش مؤثری ایفا کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را بهبود شرایط معیشتی کارگران عنوان کرد و افزود: احیای سبد معیشت کارگران و ارتقای سطح رفاه قشر زحمتکش جامعه در دستور کار وزارتخانه قرار دارد و در همین راستا، برنامه‌های متعددی در حوزه‌های بیمه، مسکن کارگری، آموزش‌های مهارتی و خدمات حمایتی در حال اجرا و پیگیری است.
باقری در ادامه با اشاره به شعار امسال هفته کار و کارگر، خاطرنشان کرد: شعار امسال با عنوان «وفاق برای سرمایه‌گذاری، برای ایرانِ ماهر» انتخاب شده که این شعار نشان‌دهنده اهمیت ایجاد همبستگی میان جامعه کارگری و کارفرمایی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و توسعه مهارت‌آموزی در کشور است.
وی بیان کرد: تحقق این شعار، نیازمند همراهی و مشارکت همه دستگاه‌ها، کارفرمایان، کارگران و مسئولان اجرایی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در طول سال، برنامه‌ها و طرح‌های متنوعی را در راستای حمایت از جامعه کارگری در دستور کار دارد و همواره تلاش شده تا مطالبات و دغدغه‌های این قشر پرتلاش و زحمتکش در اولویت قرار گیرد.
باقری با قدردانی از زحمات کارگران مازندرانی، گفت: ما و همکارانمان در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، برنامه‌های مربوط به جامعه کارگری را همیشه در اولویت دانسته و با حساسیت و جدیت دنبال می‌کنیم تا بتوانیم در مسیر ارتقای جایگاه و وضعیت معیشتی کارگران استان، گام‌های مؤثرتری برداریم.
* بسیج کارگری بازوی توانمند حل مسائل کارگری و تقویت تولید است
مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه کربلا مازندران نیز در این جلسه با اشاره به نقش مؤثر بسیج کارگری در عرصه تولید و اقتصاد کشور، اظهار کرد: وجود بسیج کارگری، نعمتی ارزشمند و ظرفیت بزرگی برای شناسایی و پیگیری مشکلات جامعه کارگری و کارفرمایی است و در سال‌های اخیر توانسته به عنوان یک مجموعه مردمی و انقلابی، در حل بسیاری از مسائل این بخش مؤثر عمل کند.
احسان آهنگر افزود: در بسیج کارگری، ظرفیت‌های متعددی در حوزه‌های تخصصی، مهارتی و مدیریتی وجود دارد که در صورت بهره‌مندی صحیح و تعامل نزدیک با سایر اقشار بسیج و دستگاه‌های مرتبط در استان، می‌تواند در مسیر حمایت از تولید، پشتیبانی از نیروی کار و تقویت بنیه اقتصادی واحدهای تولیدی استان مازندران بسیار مؤثر واقع شود.
آهنگر در ادامه با بیان اینکه جامعه کارگری همواره در خط مقدم انقلاب و دفاع از ارزش‌های نظام اسلامی حضور داشته است، تصریح کرد: نقش‌آفرینی قشر کارگر در پیروزی انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، بازسازی کشور و استمرار مسیر تولید و پیشرفت، قابل تقدیر و احترام است و باید این افتخار تاریخی برای نسل جدید تبیین و حفظ شود.
وی با اشاره به تقدیم بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید سرافراز از جامعه کارگری کشور در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: این آمار نشان‌دهنده عمق ایثار، فداکاری و وفاداری قشر کارگر به آرمان‌های انقلاب اسلامی است و امروز نیز ادامه‌دهندگان راه آن شهیدان در جبهه تولید و اقتصاد کشور، با همان روحیه جهادی و ایثارگری مشغول خدمت و تلاش هستند.