خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود فضاهای آموزشی در خراسان جنوبی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 09:32
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی به ویژه در بیرجند گفت: همراهی وزارتخانه در جبران کمبود زیرساخت های آموزشی خراسان جنوبی مؤثر است.
استان،عشايري،جنوبي،خراسان،اشاره،سازمان،كشور،دامي،كمبود،هاشمي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدمحمدرضاهاشمی امروز در جمع خبرنگاران با تشریح دیدار با کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، به شرایط استان در حوزه آموزش و پرورش پرداخت و خاطرنشان کرد: کمبود فضاهای آموزشی به ویژه در بیرجند، از اصلی ترین مشکلات ما در استان خراسان جنوبی است.
وی با اشاره به اقدامات استان در راستای رفع این کمبودها، تصریح کرد: برای استفاده هر چه بیشتر از توان و ظرفیت خیرین داخل و خارج استان، اقدامات درخوری صورت گرفته و نتایج خوبی هم به همراه داشته است.
به گفته وی؛ کمک‌های دولتی، تکمیل‌کننده خدمات خیرین است و کار در این بخش را شتاب می‌بخشد.
استاندار خراسان جنوبی اشاره کرد: اردوگاه های دانش آموزی استان نیز نیاز به بازسازی و توسعه دارند و این موضوع نیز کمک دولت را می‌طلبد.
هاشمی از کمبود نیروی انسانی در فضاهای آموزشی استان گفت و متذکر شد: برخی شهرستان های استان با کمبود معلم در مقاطع مختلف مواجهند که باید برای جبران این کاستی، تدبیر شود.
قول مساعد پیگیری و رفع آنها، و موافقت وزیر آموزش و پرورش به موارد مطرح شده و مطالبات استان بود.
عشایر خراسان جنوبی، نقش بسزایی در تولید دارند
استاندار خراسان جنوبی همچنین به دیدار خود با میرزاوند رئیس سازمان امور عشایری کشور اشاره کرد وگفت: جمعیت عشایری خراسان جنوبی، نقش بسزایی در تولید دارند.
هاشمی خاطرنشان کرد: حمایت‌های دولت می‌تواند به رونق تولید در این بخش بینجامد.
وی تصریح کرد: اختصاص تسهیلات حمایتی، تخصیص نهاده‌های دامی و ...
از جمله اقداماتی است که می توان در این زمینه انجام داد.
استاندارخراسان جنوبی، با اشاره به وضیت وخیم بارندگی‌ها در سال زراعی جاری و کاهش شدید حجم منابع آبی در استان، اظهار داشت: توزیع نهاده های دامی در شرایط فعلی، بهترین راهکار برای حفظ ذخایر دامی عشایر استان است.
هاشمی، ادامه داد: سازمان عشایری کشور می‌تواند با تخصیص اعتبارات خاص، تکمیل و اجرای پروژه‌های آبرسانی پایدار به مناطق عشایری را تسریع نماید.
وی این دو مورد را به عنوان دو مطالبه اصلی استان در راستای حمایت از جامعه عشایری برشمرد و نگاه ویژه سازمان امور عشایری کشور را در این خصوص خواستار شد.
رئیس سازمان امور عشایری کشور، دستورات لازم درخصوص پاسخ به این دو مطالبه استان را به حوزه های متولی صادر کرد.
انتهای پیام/250