تخصیص ۶۰ همت اعتبار مالیاتی به دانش بنیانها در ۱۴۰۴
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: در سال ۱۴۰۴ انتظار می رود که ۶۰ همت اعتبار مالیاتی بر اساس قانون جهش تولید دانشبنیان تخصیص یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، حسین افشین در حاشیه آیین امضای تفاهمنامه بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و صندوق توسعه ملی، گفت: بسیار خوشحالیم که امضای این تفاهمنامه با شروع سال ۱۴۰۴ مصادف شده است.
این اقدام، نتیجه مذاکرات ششماهه ماست.
ما معمولاً تصمیمگیری برای زیستبوم و شرکتهای دانشبنیان را به خود آنها واگذار میکنیم و میکوشیم تا تصمیمات آنها را اجرایی کنیم.
وی با اشاره به جلسات برگزارشده گفت: ما بستههای مهمی را جمعبندی کردهایم که هر یک از آنها در سال «سرمایهگذاری در تولید» رونمایی خواهند شد.
امروز گام اول برنامهای جدی برای سرمایهگذاری در تولید است.
این مقام مسئول افزود: در شش ماه گذشته، با تمرکز بر سرمایهگذاری در تولید، مسیری را پیمودیم؛ مسیری که با اعلام شعار سال از سوی رهبر انقلاب اسلامی، مورد تأیید قرار گرفت.
پیش بینی تخصیص ۶۰ همت اعتبار مالیاتی در ۱۴۰۴
وی در ادامه به تخصیص ۳۰ همت اعتبار مالیاتی در سال گذشته بر اساس قانون جهش تولید دانشبنیان اشاره کرد و گفت: از این میزان، ۵ همت جذب شبکه دانشبنیانی و ۳ همت آن عملیاتی شده است.
بنابراین، مشکل ما در این بخش، کمبود اعتبار نبوده و نیست.
امسال نیز انتظار میرود که ۶۰ همت اعتبار مالیاتی برای این منظور دریافت شود.
معاون علمی رییسجمهور با اشاره به توافق با صندوق توسعه ملی بر سرمایهگذاری ۱.۲ همتی در حوزههای نوآوری با اولویت هوش مصنوعی از طریق مدلهای مالی مختلف، افزود: این سرمایهگذاری به شرکتهای دانشبنیان امکان دسترسی به تسهیلات ریالی را نیز میدهد.
به گفته او برای تسریع روند تصمیمگیری و تصویب طرحها، کمیتهای چهار نفره (متشکل از دو نماینده از معاونت و دو نماینده از صندوق) تشکیل خواهد شد.
پیشبینی میشود در چند هفته آینده، طرح اولیه و مکانیزمهای اجرایی آن مشخص شوند.
افشین در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در روز دوم سال که بر اهمیت سرمایهگذاری در دانشبنیانها تاکید داشتند، خاطرنشان کرد: ما بسیار خوشحالیم که امروز گام اول را در راستای شعار سال و فعالیت در حوزه دانشبنیانها برمیداریم.