خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای: سرمایه گذاری در آموزش را جدی بگیریم

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 10:41
کرج - رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: باید سرمایه گذاری در آموزش داشته باشیم که به دنبال آن، آموزش مهارتی مؤثر به وجود می‌آید و کاهش نرخ بیکاری را به دنبال دارد.
مهارت،آموزش،سرمايه،مهارتي،وري،نيروي،بهره،كشور،محمدي،خبر،نفر، ...

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین محمدی در اجلاس مدیران ستادی، استانی و رؤسای مراکز سازمان اموزش فنی و حرفه‌ای کشور که صبح امروز سه شنبه در کرج برگزار شد، در خصوص اهمیت مهارت در کار و شغل هر فرد گفت: نقطه کانونی که هر فرد می‌تواند در هر شغلی تغییر دهد موضوع مهارت است و زیست بوم آموزشی در کشور بهترین ایام خود را سپری می‌کند و نگاه ویژه ای شکل گرفته و فرصتی برای تغییر است.
وی ادامه داد: ۲۰۰ نفر از همکاران را گرد هم جمع کردیم در بخش مدیریتی سازمان و هدف ما این است اندیشه تغییر را در ابتدای سال بعد از کوشش چندماه تبیین کنیم.
همچنین وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خاطر نشان کرد: رهبر انقلاب امسال را به نام سرمایه گذاری مزین کردند و ترجمان سرمایه گذاری در وزارت کار را منابع انسانی و روی نیروی کار و کارگر می‌دانیم و این ترجمان یعنی افراد دانش و مهارت بیشتر و بهره وری و کیفیت زندگی بیشتری داشته باشند و با همین دلیل وزارت خانه شعار «وفاق برای سرمایه گذاری و ایرانی ماهر» را برای هفته کارگر اعلام کردند.
محمدی یادآور شد: تفاوت افراد در سطح مهارت‌هایشان است و ۸ درصد رشد اقتصادی کشور و بیش از یک سوم بهره وری در داشتن مهارت است و بهره وری نهادهای تولیدی بسیار مهم است.
وی ادامه داد: یکی از آنها نیروی کار است و بهره وری نیروی کار اثرات شگرفی را به دنبال دارد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر آموزش مهارتی افزود: اگر می‌خواهیم سرمایه گذاری را جدی بگیریم باید سرمایه گذاری در آموزش را داشته باشیم که به دنبال آن، آموزش مهارتی مؤثر به وجود می‌آید و منجر به کاهش نرخ بیکاری جوانان می‌شود.
وی ادامه داد: سازمان جهانی اعلام کرده ۳۰ الی ۴۰ درصد آموزش مهارتی در رفع بیکاری مؤثر است و امیدواریم با انجام این کار شاهد افزایش نرخ سرانه اشتغال در کشور باشیم.
محمدی از آغاز ۷ برنامه کلان خبر داد و گفت: اعتقاد ما بر این است که این هفت برنامه طی مدت دو سال قابل اجرا هستند.
همچنین وی در خصوص این هفت کلان برنامه خاطر نشان کرد: مشارکت صنایع در آموزش‌های مهارتی را تصویب می‌کنیم و نگاه ما این است زیر ساخت‌های ما کلی است.
وی از اجرای طرح هم نوا را در وزارت آموزش و پرورش خبر داد و یادآور شد: توسعه زیر ساخت و نوسازی تجهیزات آموزشی را داریم.
وی در پایان از تربیت ۵۰۰ هزار نفر نیروی ماهر در بخش مهارت دیجیتال خبر داد و بیان کرد: طی مدت ۴ سال قرار است این تعداد را افزایش دهیم و در همین راستا طرح «کارآفن» را اجرایی کردیم تا بتوانیم تسهیلات و خدمات مربوط به معرفی کار را اعلام کنیم و بتوانیم طی مدت دوسال ۵۰ هزار نفر را وارد چرخه کار و مهارت کنیم.