انرژی خورشیدی در شهرکهای صنعتی سمنان توسعه مییابد - تسنیم
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان از اختصاص زون های تخصصی انرژی خورشیدی، تسهیلات مالی جذاب و عقد 21 قرارداد جدید با سرمایه گذاری 340 میلیارد تومانی خبر داد.

محمدرضا باقری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سمنان اظهار داشت: این پروژهها ظرفیت تولید 8.5 مگاوات برق خورشیدی را به مجموعه موجود (15 مگاوات) اضافه خواهند کرد.
وی گفت: در حوزه شهرکهای صنعتی، برنامههای ویژهای برای توسعه انرژی خورشیدی در دست اجرا داریم که یکی از این برنامهها، اختصاص زونهای تخصصی انرژی خورشیدی در شهرکهای صنعتی موجود است.
وی افزود: در این فضاها، زمینهای صنعتی با قیمت مناسبتری در اختیار سرمایهگذاران قرار میگیرد.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان گفت: مزیت این طرح، امکانات مطلوب برای تولید برق از انرژی خورشیدی است که نیاز کمتری به آب، گاز و سایر منابع دارد و همین موضوع سبب کاهش هزینههای تمامشده میشود.
باقری گفت: شرایط پرداخت نیز تسهیل شده است به این صورت که 20 درصد مبلغ به صورت نقد و مابقی در اقساط 48 ماهه با 9 ماه تنفس پرداخت میشود.
وی گفت: همچنین، زمینهای شهرکهای صنعتی دارای دفترچه قرارداد رسمی هستند و قابلیت رهگذر در بانکها را دارند که این موضوع امنیت سرمایهگذاری را افزایش میدهد.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان افزود: برنامه دیگر ما، راهاندازی شهرکهای تخصصی انرژی خورشیدی در سطح استان است که پیگیریهای لازم در این زمینه در حال انجام است.
باقری گفت: در حال حاضر، 38 متقاضی سرمایهگذاری در حوزه انرژی خورشیدی در شهرکهای صنعتی استان سمنان وجود دارد که به سازمان ساتبا معرفی شدهاند.
وی تصریح کرد: از این تعداد، 21 مورد موفق به عقد قرارداد شدهاند و در حال اجرای پروژههای خود هستند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان گفت: پیشبینی میشود این واحدها تا پیشسال به بهرهبرداری برسند.
باقری گفت: در بخش تأمین مالی نیز هماهنگیهای لازم با بانکها در حال انجام است تا سرمایهگذاران با حمایتهای مالی بتوانند پروژههای خود را پیش ببرند.
وی گفت: تاکنون در شهرکهای صنعتی استان سمنان بیش از 15 مگاوات ظرفیت تولید برق از انرژی خورشیدی ایجاد شده است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان افزود: همچنین، واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی به دلیل برخورداری از اتصال به شبکه و تسهیلات اداری، با دغدغههای کمتری مواجه هستند و میتوانند تمرکز خود را بر تأمین مواد اولیه و تجهیزات معطوف کنند.
باقری گفت: پروژههای 21گانه منعقدشده، در مجموع حدود 8.5 مگاوات به ظرفیت تولید برق استان اضافه خواهند کرد که سرمایهگذاری آن بالغ بر 340 میلیارد تومان برآورد میشود.
وی تصریح کرد: پیشبینی میشود پروژههای جدید تا پیشسال به بهرهبرداری برسند و سهم استان سمنان در تولید انرژی پاک را افزایش دهند.
انتهای پیام/361/.