خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم اسرائیل ۳۰۰۰ مهمات هوایی آمریکایی دریافت می‌کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 14:00
منابع صهیونیستی تائید کردند که این رژیم برای ادامه بمباران غزه و نسل‌کشی مردم آن ۳۰۰۰ مهمات هوایی از آمریکا دریافت خواهد کرد.
آمريكا،مهمات،اسرائيل،روزنامه،محموله،نوار،تروريستي،هوايي،ارتش

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت فاش کرد که رژیم تروریستی اسرائیل به زودی محموله بزرگ مهمات هوایی شامل بیش از ۳۰۰۰ گلوله مهمات را به عنوان بخشی از آمادگی برای ادامه نسل کشی در نوار غزه و امکان گسترش به سمت شرق از آمریکا دریافت خواهد کرد.
این روزنامه به نقل از منابع ناشناس نوشت: «به منظور آماده سازی برای پیروزی قاطع در نوار غزه و توسعه به سمت شرق، انتظار می‌رود ارتش اسرائیل به زودی محموله بزرگ و متمرکزی از آمریکا شامل بیش از ۳۰۰۰ مهمات برای نیروی هوایی را به عنوان بخشی از تدارکات برای ادامه نبرد در این نوار دریافت کند.»
این رسانه‌ی صهیونیستی توضیح داد که دولت آمریکا اخیرا این محموله را تایید کرده است که به گفته همین منبع به افزایش آمادگی نیروی هوایی برای عملیات بزرگ مقیاس برنامه ریزی شده توسط فرماندهی جنوبی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل کمک می‌کند.
این روزنامه افزود: «انتظار می‌رود ارتش اسرائیل بیش از ۱۰ هزار مهمات هوا به هوای اضافی دریافت کند که برای تکمیل ذخایر تخلیه شده به دلیل درگیری‌های مداوم در چندین جبهه در یک سال و نیم گذشته استفاده خواهد شد».
یدیعوت آحارونوت خاطرنشان کرد که این محموله‌ها علاوه بر قرارداد تسلیحات سنگینی است که رژیم تروریستی اسرائیل در سال گذشته از آمریکا خریداری کرد و قبل از اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آن را در هفته‌های اخیر دوباره فعال کند، توسط دولت جو بایدن مسدود شده بود.
این روزنامه توضیح داد که به عنوان بخشی از این معاملات، اسرائیل با استفاده از پول کمک آمریکا، ۳۰۰۰ موشک هلفایر به ارزش تخمینی ۶۶۰ میلیون دلار و ۲۱۶۶ بمب AGM-۱۱۴ Hellfire را نیز به همین ارزش خریداری خواهد کرد.
انتظار می‌رود تحویل موشک‌های هلفایر در سال ۲۰۲۸ آغاز شود، در حالی که محموله‌های مهمات دیگر در سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.
طبق بیانیه قبلی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، مهمات از انبار‌های موجود در آمریکا و از شرکت‌های آمریکایی مانند لاکهید مارتین، بوئینگ و L۳Harris تهیه خواهد شد.
منبع: آناتولی