خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سارق هزار چهره در زنجان به دام افتاد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 14:42
زنجان- فرمانده انتظامی شهرستان زنجان گفت: یک نفر سارق حرفه‌ای اماکن در زنجان دستگیر شد که با توجه به اینکه چندین هویت جعلی داشت به سارق هزار چهره معروف بود.بیان
زنجان،راننده،كشنده،پرايد،سارق،دستگاه،بنز،اتوبان،سرقت،انتظامي ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ برزو مهدیخانی گفت: در پی شکایت شخصی با موضوع سرقت خودرو در کلانتری ۱۳ زنجان موضوع شناسایی و دستگیری سارق در دستور کار عوامل تخصصی این یگان قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی های به عمل آمده مشخص شد سارق یا سارقان با استفاده از خودرو مال باخته چندین فقره سرقت اماکن خصوصی و نیمه کاره را مرتکب شده اند.
این مقام انتظامی ادامه داد: با اقدامات تخصصی و فنی ماموران کلانتری ۱۳ هویت یک نفر سارق حرفه ای محرز و با هماهنگی قضایی این سارق در مخفیگاه خود دستگیر شد.
مهدیخانی تصریح کرد: در بررسی سوء پیشینه این متهم که به سارق هزار چهره معروف است، ماموران پی به سابقه وقوع و کشف چندین فقره سرقت توسط این متهم با ثبت هویت های مختلف از طریق مدارک جعلی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان زنجان خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات اولیه به ارتکاب ۱۲ فقره سرقت اماکن خصوصی اعتراف کرد و با تکمیل پرونده راهی زندان شد.
خواب راننده بنز مرگ راننده و سرنشین پراید را رقم زد
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: خواب آلودگی راننده کشنده بنز و انحراف و برخورد آن با یک دستگاه سواری پراید در کیلو متر ۸۰ اتوبان زنجان – تبریز مرگ راننده و سرنشین پراید را رقم زد.
سرهنگ محمد حسن خلجی اظهار داشت: روز گذشته حوالی ساعت ۱۰ و ۲۰ دقیقه کیلو متر ۸۰ اتوبان زنجان – تبریز شاهد برخورد وحشتناک یک دستگاه کشنده بنز با یک دستگاه سواری پراید بود.
وی ادامه داد: برابر مشاهدات؛ یک دستگاه کشنده تریلر بنز حامل بار هندوانه حین تردد از سمت شرق به غرب اتوبان زنجان – تبریز از مسیر خود خارج و با تخریب گارد ریل وسط اتوبان به لاین مخالف منحرف و با برخورد به یک دستگاه سواری پراید منجر به مرگ راننده و تنها سرنشین آن شده است.
سرهنگ خلجی با اشاره به جراحت خود راننده کشنده و اعزام وی به بیمارستان تصریح کرد: علت انحراف این کشنده خواب آلودگی راننده و عدم کنترل وسیله نقلیه گزارش شده است که با حضور کارشناسان عالی تصادفات کروکی ترسیم و با جمع آوری صحنه هر دو وسیله به پارکینگ منتقل گردید.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان از رانندگان وسایط نقلیه سنگین و باری خواست در صورت تردد در مسیرهای طولانی به ازای هر چند ساعت رانندگی یک الی دو ساعت استراحت کرده و با هوشیاری کامل به رانندگی بپردازند و از هرگونه عجله و تجاوز از سرعت مطمئنه برای طی طریق اجتناب نمایند.