انعقاد ۱۷۰ میلیارد تومان قرارداد میان بنیاد مستضعفان و شرکتهای دانشبنیان
رئیس بنیاد مستضعفان از عزم و برنامه جدی برای عبور از سیستمها و روشهای سنتی به روشهای مدرن در این بنیاد خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین دهقان در آیین انعقاد قراردادهای تبادل فناوری و سرمایهگذاری در تولید دانش بنیان با ابراز خرسندی از انعقاد این قراردادها در سال سرمایهگذاری برای تولید اظهار کرد: باید فاز انتقالی جدی و بنیادین و انقلابی را در بنیاد مستضعفان رقم بزنیم و عزم و اراده ما برای حرکت از سیستمها و روشهای سنتی به ویژه در حوزه تولید و صنعت به سیستمهای مدرن و هوشمند کردن آنها جدی است و ما یک حرکت انقلابی را در این حوزه آغاز کردهایم.
وی با بیان اینکه حرکت از فضای سنتی اداری به سمت فعالیتهای فناورانه یک تغییر الزامی برای سازمانها است، افزود: دانشبنیانسازی یعنی نوآوری فناورانه و توسعه دانش در سیستم و هوشمندکردن بخشهای تولیدی، خدماتی و صنعتی در بنیاد که ما این مهم را به صورت جدی و باورمندانه ادامه میدهیم.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در این حوزه گفت: ما در بنیاد مستضعفان با نگاهی به آیندهی مسیر توسعه کشور در سالهای پیش رو و با توجه به تغییرات جهانی، برنامهریزی کرده و سرمایهگذاریهایی را انجام میدهیم و البته ریسک آن را نیز میپذیریم و قطعا این سرمایه گذاری ما نتیجه گرا خواهد بود.
وی افزود: ما صرفا برای فعال بودن یک گروه، از دانش بنیانها حمایت نمیکنیم بلکه تاثیرگذاری و دستیابی به نتیجه برای ما بسیار قابل اهمیت است و از این مساله حمایت میکنیم.
رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: ما باید در بنیاد مستضعفان هوشمندانه عمل کنیم و به دنبال جانمایی دقیق جایگاه خود در افقهای آینده باشیم و در این مسیر برای همکاری با افراد توانمند و با برنامه، هیچ محدودیتی نداریم و هر کسی در هر جایی و به هر میزانی که بتواند به ما کمک کند همکار ما است.
در ادامه این جلسه محمدعلی زلفی گل رئیس هیئتمدیره موسسه دانشمند بنیاد مستضعفان نیز از انعقاد ۷ قرارداد با شرکتهای دانش بنیان به اعتبار ۱۷۰ میلیارد تومان توسط بنیاد مستضعفان خبر داد و گفت: موسسه دانشمند میتواند پرچم دار توسعه و تحقیق و فناوریهای رقابت پذیر و رقابت ناپذیر باشد
وی افزود: ۶۵ میلیارد تومان از این اعتبار توسط موسسه دانشمند پرداخت شده و مابقی مبلغ قراردادها توسط هلدینگهای تابعه بنیاد مستضعفان تامین میشود.
بر اساس این گزارش، این ۷ قرارداد در حوزههای کشاورزی، دامپروری، صنایع غذایی، فناوریهای پیشرفته، حمل و نقل ریلی و جادهای و همچنین استحصال فلزات ارزشمند از پسآبهای صنعتی منعقد شد.
منبع: بنیاد مستضعفان