خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمایه‌گذاری برای تولید را در استان بوشهر عملیاتی می‌کنیم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1404 - 15:13
رئیس دادگستری استان بوشهر با بیان اینکه شعار سرمایه گذاری برای تولید را در استان بوشهر عملیاتی می کنیم، گفت: شرکت پتروشیمی پارس در سال 1403 نزدیک به 4 میلیون و سیصد هزار تولید داشتند و رکورد میزان تولید را در بین سایر شرکت ها داشته است.
پتروشيمي،بوشهر،پارس،استان

به گزارش خبرنگار تسنیم ، مهدی مهرانگیز در نشست خبری با شرکت پتروشیمی پارس که صبح امروز برگزار شد، گفت: 50 درصد نیروهای شرکت پتروشیمی پارس از افراد بومی استان بوشهر است.
از طرفی باید بگویم شرکت پتروشیمی پارس در سال 1403 نزدیک به 4 میلیون و سیصد هزار تولید داشتند و رکورد میزان تولید را در بین سایر شرکت‌ها داشته است که نزدیک به 100 همت فروش داشتند.
وی افزود: باید شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را در استان بوشهر عملیاتی شود که با همکاری و تعامل با شرکت‌های پتروشیمی این هدف را دنبال می‌کنیم، چراکه معتقدیم با نشستن بر صندلی ریاست و نامه‌نگاری مشکلات برطرف نخواهد شد.
رئیس دادگستری استان بوشهر گفت: امیدوارم در سال جدید میزان استفاده از نیروی بومی در شرکت‌های پتروشیمی از 50 درصد با افزایش رو به رشدی همراه باشد.